Alex Loan fa realitat el seu objectiu a Campillos.

En el kàrting de Campillos (Màlaga) es va disputar el tercer meeting del Campionat d’Espanya de Kàrting de la categoria KF3. Alex Loan arribava a la cita amb un objectiu clar, aconseguir en les mànegues classificatòries el seu passi a la disputa a les finals, i ho va aconseguir, Així doncs el jove pilot andorrà va estar entre els millors del Campionat d’Espanya de l’especialitat en la seva tercera participació en una prova vàlida per a l’esmentada competició.

Loan va iniciar la prova amb bones sensacions, va aconseguir la 21a., posició en els entrenaments cronometrats (50 pilots) a 2” de la pole, que en aquesta ocasió va ser per a Carlos Sainz Jr.
El piloto andorrà va quedar enquadrat en el Grup 3, en el que tenia el setè millor registre, per disputar les decisives sèries classificatòries. La progressió de Loan va quedar palpable a la primera en la que va ocupar la 12a., plaça al final i posar un peu a les finals. En la segona Loan es va mostrar més conservador i va travessar la línia d’arribada en la 25a., posició. Amb aquest resultat Loan s’assegurava el pas a les curses vàlidas pel campionat. En aquestes, disputades diumenge (dia 28), Loan no va poder arrodonir amb un bon resultat l’excel·lent lluita que va mantenir a la pista, sobretot a la segona, ja que sengles tocs amb rivals al començament de cadascuna d’elles el van allunyar de les primeres posicions.
Cal destacar que durant tot el cap de setmana els pilots han hagut de competir amb unes condicions climatològiques molt adverses, amb pluja que a vegades a caigut de manera torrencial sobre la pista.

La valoració d’Alex i el seu equip al deixar les instal·lacions del kàrting Campillos era sens dubte molt positiva, segons Loan, Hem aconseguit l’objectiu que ens havíem marcat a l’inici de la temporada i això sempre demostra que la planificació és la correcta i que seguint en aquesta línia podem estar entre els millors en un futur pròxim. cal recordar que és la meva primera temporada i estic competint amb pilots que em superant en experiència. Loan lamentava la mala sort en les carreres finals en les que es va quedar sense opcions en les primeres de canvi, després d’entrar en les finals em sentia molt fort i crec que hagués estat entre els deu millors al final, almenys la meva intenció era lluitar per estar el mes endavant possible. Ho seguiré intentant ...

La pròxima cita del Campionat d’Espanya de KF3 es disputarà a la pista de Zuera (Zaragonza) els dia 25 i 26 d’octubre.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF