Josep M. Dabad: estar entre els deu millors seria un èxit.

El pròxim cap de setmana, Josep M. Dabad (FA) tindrà l’ocasió de competir amb alguns dels millors pilots del continent europeu a la pista de La Ciutat del Motor d’Alcanyís. en el primer meeting del Campionat d’Espanya de la categoria KF2. El pilot andorrà, que va pujar al podi per partida doble en la prova del campionat català disputada en el kàrting de Sils, veu molt difícil repetir l’experiència a causa de l’excel·lent inscripció (55 pilots de diferents nacionalitats) que té la prova aragonesa.

Segons Dabad, la prova inicial del calendari del campionat espanyol de KF2 tindrà un nivell excepcional, d’aquí a un parell de mesos es disputarà a Alcanyís una prova classificatòria per al Campionat d’Europa de la categoria, per aquest motiu a la llista d’inscrits hi ha pilots de diferents nacionalitats que aprofitaran la carrera del Campionat d’Espanya per entrenar i conèixer la pista de cara el compromís europeu. El nivell serà molt alt, sortiré a lluitar per estar entre els millors. De totes maneres sent realista he de reconèixer que si puc estar en alguna de les carreres entre els deu millors seria tot un èxit i una sorpresa agradable. El pilot andorrà no ha competit mai a la pista d’Alcanyís encara que si que ha tingut l’oportunitat de fer-hi una jornada de proves, és una pista que m’agrada molt, és ràpida i em vaig sentir molt a gust rodant, a més els temps aconseguits al final del dia van ser els que ens havíem marcat. Soc conscient que el pròxim cap de setmana la situació serà molt diferent ja que es disputaran diverses mànegues classificatòries i el mínim error et pot treure de les finals.

El meeting d’Alcanyís, que s’iniciarà dijous que ve (dia 15) amb la disputa de sèries d’entrenaments lliures, viurà els moments més interessants diumenge (dia 18) a partir de les 10h00, moment en què s’iniciarà la disputa de les carreres de les diferents categories.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF