Albert Llovera correrà el Rallye Rocafort de Vallbona.

Albert Llovera, aquesta vegada al costat de Joaquim (Kimi) Muntada en l’habitacle del Fiat Grande Punto S2000, estarà entre els equips que disputaran el Rallye Rocafort de Vallbona, prova inicial del Campionat de Catalunya de Ral·lis sobre terra. L’objectiu del pilot andorrà en la prova esmentada és doble, d’una banda fer quilòmetres, quants més millor, al volant del Grande Punto i per un altre fer una primera prova amb Kimi Muntada amb el qual disputarà la prova de Navalcarnero, segona del Campionat d’Espanya de l’especialitat.

Per a Llovera l’abandonament de Pozoblanco va trencar el pla previst inicialment per a la seva adaptació al Grande Punto, en la prova cordovesa la nostra intenció era rodar molt per anar coneixent les reaccions del cotxe. Sortir-nos de la pista a les primeres de canvi va ser una cosa inesperada, fins a aquest moment no havíem tingut ni un sol ensurt i el ritme el qualificaria de correcte. L’abandonament per sortida de carretera, el primer en mes de dos anys, ens ha fet canviar de plans i la solució que hem acordat amb Pep Codinach és la de competir en el català en lloc de fer jornades de proves en un circuit. A Rocafort hem de fer el que no vam poder completar a Pozoblanco. La prova lleidatana també servirà per tenir el primer contacte amb Kimi Muntada, el que serà el seu copilot al Rallye de Navalcarnero, el canvi de Kimi per Diego (Vallejo) es deu a la coincidència de dates amb el Rallye de les Canàries, és a dir és temporal. Per aquest motiu era important trobar un copi amb experiència i, clar està, que volgués competir amb mi. Kimi és un copi experimentat i ho ha posat tot fàcil per disputar tant la prova del català com la del Campionat d’Espanya. Es tracta de polir algun detall, estic convençut que tot funcionarà a la perfecció.

La cursa organitzada pel WRC Management té un recorregut total de 81,17 kms., dels quals 64,80 kms., són de velocitat. En total els equips participants hauran de superar dos especials, tres vegades cadascuna.
La prova s’iniciarà a les 9h00 de diumenge que ve (dia 30), amb sortida i arribada de cada secció en ple centre de la localitat que dóna nom a la prova. Com és tradicional a Rocafort de Vallbona, la prova finalitzarà amb una menjada en la qual podran participar, previ pagament del tiquet, pilots, acompanyants i organitzadors.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF