A Rocafort, Llovera compleix amb els objectius previstos.

Encara que no ha estat gens fàcil, Albert Llovera ha pogut completar els objectius que s’havia marcat com prioritaris en el Rallye de terra de Rocafort de Vallbona, prova inicial del Campionat de Catalunya de l’especialitat. Diem que no ha estat fàcil, perquè els problemes per al pilot andorrà han començat a la primera especial al trencar-se una soldadura de la palanca del canvi. Llovera ha pogut seguir en carrera gràcies al fet que en el reglament de la prova estava previst el súper-ral·li, formula que permet continuar en cursa als equips amb problemes, penalitzant 5’ sobre el pitjor temps de l’especial no disputada.
Llovera-Muntada (Fiat Grande Punto S2000) han finalitzat la prova en 16a., posició a 12’56”, de l’equip guanyador, Xevi Pons-Guifré Pujol (Mitsubishi Lancer Evo IX). Cal esmentar que 8’ els ha perdut en l’especial que no ha pogut córrer.

Llovera s’havia plantejat la prova organitzada per WRC Management com una jornada de proves i l’ha aprofitat al màxim, la veritat és que hem tingut sort al poder acollir-nos a la formula súper-ral·li, de no haver tingut aquesta possibilitat la prova s’hagués acabat per a nosaltres a la primera especial. Si a priori no tènia intenció de mirar la classificació després del problema encara menys. Ens hem dedicat ha provar solucions per millorar la tracció, frens, suspensions, ... pensant en la prova de Navalcarnero. Estic molt satisfet del treball que hem fet. Un altre aspecte en el que ha pogut treballar Llovera a la prova de Rocafort ha estat el de la comunicació amb Kimi Muntada a l’habitacle del Fiat, en les quatre especials que hem disputat hem provat el que havíem comentat amb anterioritat sobre la manera que a mi m’agrada que em cantin les notes. No hi ha hagut cap problema, en aquest aspecte tot està solucionat.

Per no deixar res a l’atzar, el pilot andorrà i el seu equip intentaran fer una altra jornada de proves abans del Rallye de terra de Navalcarnero que es disputarà els dies 18 i 19 d’abril. La pròxima cita del campionat català és el dia 13 d’abril a Tarrega, no obstant això la seva celebració no està del tot confirmada.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF