En el Jarama, els germans Vinyes tindran molta competència.

El circuit del Jarama serà l’escenari de la segona cita de la Copa d’Espanya de Resistència 2008 que es disputarà el pròxim cap de setmana (dies 5 i 6). Joan i Amalia Vinyes (Seat Leon 08) es trobaran a la pista madrilenya amb unes graelles molt nombroses que convertiran a les sortides de les dues carreres en els moments decisius per poder estar entre els millors. La inscripció ronda els 50 equips en les categories D3 i D4, pràcticament la meitat són Seat Leon.

L’objectiu prioritari de Joan durant el primer dia de competició en el Jarama és que la seva germana, que debuta en aquest traçat, conegui les principals dificultats que amaga la pista esmentada, les dues tandes d’entrenaments lliures les dedicarem a que Amalia agafi confiança a un traçat gens fàcil. En aquesta ocasió muntarem els dos seients en el Seat Leon i les primeres voltes les donaré amb la meva germana a la meva dreta per explicar-li sobre el terreny cada revolt del circuit. Després ella agafarà el volant i posarà en practica el que hem comentat. Una dificultat afegida serà el gran nombre de participants, el trànsit a la pista serà decisiu sobretot en el moment de fer un bon crono en els oficials, també caldrà una mica de sort a la sortida de cada cursa.
Per la seva part Amalia confia millorar la classificació de Xest, la setmana passada vaig proba el Leon a Calafat, tot va anar molt bé i per tant en aquest aspecte estic en millors condicions que en la carrera inicial del campionat. A Madrid la meva atenció es centrarà sobretot a assimilar tota la informació que em doni el meu germà sobre una pista en la que no he rodat mai.

Com és habitual a la Copa d’Espanya de Resistència, l’activitat dels pilots durant la primera jornada (dissabte) es centrarà en les verificacions administratives i tècniques, a continuació en les tandes d’entrenaments lliures de 55’ i 30’ respectivament, i per acabar les dues sèries de 20’, una per cada pilot, en la que es jugaran la posició a la graella de sortida. Diumenge a partir de les 11h05 s’iniciarà la primera carrera i a les 14h40 es disputarà la segona.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF