Josep M.Dabad : He après molt a Cartaya.

Malgrat tenir un cap de setmana molt complicat en el karting de Cartaya, Josep M. Dabad va deixar la localitat de Huelva molt satisfet i amb ganes de tornar a competir com més aviat millor. El pilot andorrà, que va acabar la primera carrera en la 13a., posició i en la segona es va quedar en el mateix inici després d’un toc amb un rival, es va mostrar molt satisfet del treball realitzat en la posada a punt del seu kart pensant en pròxims compromisos i menys content amb els resultats aconseguits, el llistó estava molt alt després del primer meeting del Campionat d’Espanya disputat en Alcanyís.

En els entrenaments oficials, Dabad no va poder baixar dels 49” i va aconseguir la 13a., plaça en la seva sèrie. Així doncs la seva posició a la graella de sortida, 8a. fila, no era la desitjada per poder estar entre els millors a les classificatòries, un fet mot important per lluitar per les posicions capdavanteres a les carreres.
En les mànegues classificatòries, les coses es van complicar més. A la primera classificatòria un problema en el kart va fer que aquest es parés en la volta de formació i per tant Dabad es va quedar fora de la prova. En la segona les coses van millorar i amb la novena plaça aconseguida, almenys va aconseguir estar entre els 34 millors i poder disputar les dues carreres vàlides per al campionat.
En la primera carrera, el pilot andorrà va viure els seus millors moments. Un canvi en la posició de pilotatge abans del warm-up va ser decisiu perquè Dabad recuperés fins al 13er., lloc després de sortir de la part final de la graella. A més per fi va poder baixar dels 49” un altre dels objectius que obsessionava al pilot de Genikart.
La situació va tornar a canviar en la segona carrera, Dabad va esgotar el que li quedava de mala sort i es va quedar en la primera volta després e que un rival l’envestís per darrere.

Com dèiem els resultats no han acompanyat però Dabad se’n va amb ganes de Cartaya, en aquesta pista cal tenir en compte que s’han agrupat diverses circumstàncies gens favorables per a mi, no coneixia el traçat mentre que la majoria dels meus rivals hi havien competit en diverses ocasions. És una pista molt física i a més amb temperatures que han superat els 35º, a la part final de la primera carrera pensava que no aguantava... En fi sóc conscient que estic en el meu primer any en la categoria i em queda molt per aprendre. Els entrenaments cronometrats han tornat a condicionar la seva actuació, Si és cert, no acabo de tenir la concentració necessària per competir contra el crono. De totes maneres amb el canvi de postura en el kart crec que el meu temps en els oficials hagués millorat. Cartaya és una pista amb molta adherència i per tant els braços noten l’esforç. Crec que l’estar més prop del volant em va ajudar a anar més ràpid.

El pròxim meeting del Campionat d’Espanya de kàrting es disputarà en les instal·lacions del kàrting Campillos (Màlaga) l’últim cap de setmana de setembre (dies 27 i 28).

Classificacions del segon meeting del Campionat d’Espanya de Kàrting 2008, categoria KF2.
Entrenaments oficials-Sèrie 1:

1.-Oscar Gonzalez (FA kart) 48.441, 2.-Luke Wright (Maranello) a 0.006, 3.-Jose Cautela (CRG) a 0.035, ...13.-Josep M. Dabad (FA kart) a 0.716 .
Classificatòries (Total):
1.-David Alabart (FA kart) 0 puntos, 2.-Jose Cautela (CRG), 6 p., 3.-Dani Simon (Tony Kart), 6 p., 4.-Armand Convers (PCR) 7p., 5.-Oscar Gonzalez (FA kart) 8 p., 27.-Josep M. Dabad (FA kart), 35 p.
Primer carrera:
1.-David Alabart (FA kart), 2.-Jose Cautela (CRG) a 2.533, 3.-Dani Simon (Tony Kart) a 2.976, 4.-Ruben Rodriguez
(Maranello) a 4.202, 5.- Luke Wright (Maranello) a 5,119 ...13.-Josep M. Dabad (FA kart) a 3.057 .
Segona carrera:
1.-Armand Convers (PCR), 2.-Luke Wright (Maranello) a 3.370, 3.-Jose Cautela (CRG) a 5.517, 4.-Adria Domenech (FA Kart) a 7.253, 5.-Abel Sequera (Birel) a 8.452 .

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF