Els germans Vinyes correran per primera vegada a Cartagena.

Amàlia i Joan no han competit mai al circuit de Cartagena, aquest fet normal en el cas d’Amàlia és tota una novetat per al seu germà. La pista de la comunitat murciana acollirà el pròxim cap de setmana (dies 24 i 25) el tercer meeting de la Copa d’Espanya de Resistència en la qual Amalia i Joan Vinyes al volant del Seat Leon 08 de l’equip Monlau, estaran en les graelles de sortida amb l’objectiu de seguir millorant posicions en un campionat en el qual es barregen pilots experts amb d’altres amb menys experiència.

Els germans Vinyes no han disputat cap prova al circuit de Cartagena, no obstant això si que han rodat en la seva pista, fa més o menys un mes, durant una jornada de proves que va organitzar el seu equip. Joan ens comenta les principals característiques, és una pista bastant estreta amb corbes molt lentes i en la que avançar pot ser molt complicat. Si aconseguir una bona posició en els entrenaments cronometrats sempre és important, a Cartagena pot ser decisiu per al resultat de la carrera. Un altre factor que s’ha de tenir en compte és que normalment fa molta calor… Amalia, que també va participar en l’esmentada jornada de proves, comenta el següent, si les graelles són nombroses els tocs seran habituals, cal destacar a més que en les escapatòries solament hi ha grava i per tant si et surts de la pista l’abandonament és inevitable. Si a la pista hi ha trenta cotxes, són molts per a una pista de les dimensions de la de Cartagena.

Els entrenaments cronometrats, de 20’ per pilot, es disputaran dissabte (dia 24) a partir de les 16h50, mentre que les carreres, programades a 48’ + 1 volta, s’iniciaran a les 9h15 i 12h45 respectivament de diumenge (dia 25).
Cal esmentar que l’activitat a la pista per als germans Vinyes s’iniciarà dissabte al matí amb la disputa de dues mànegues d’entrenaments lliures de 60’ la primera i 45’ la segona..

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF