Josep M.Dabad més còmode amb l’asfalt mullat.

Josep M. Dabad va tancar amb una espectacular 6a., posició, en la segona carrera, la seva irregular participació en el meeting del Campionat d’Espanya de kàrting de la categoria KF2, disputat el cap de setmana passat (dies 27 i 28 de setembre) a la pista del kàrting de Campillos (Màlaga). El pilot andorrà va aconseguir els seus millors registres amb l’asfalt en condicions més complicades degut a la pluja que va caure de manera intermitent durant tot el cap de setmana i que va ser sens dubte la gran dificultat afegida que van haver de superar els participants.

La igualtat als entrenaments oficials va ser una vegada més la característica principal. Amb Dani Simón, que va aconseguir el millor registre, clarament destacat, a continuació es van classificar una vintena de pilots amb una diferència inferior a 2”. Dabad va parar el crono en 1’20.888 i es va situar en la 16a., posició.
A les mànegues classificatòries, el pilot andorrà no va trobar la millor posta a punt per al seu kart i no va poder estar entre els millors... fins que a meitat de la segona sèrie va aparèixer la pluja i amb un pilotatge més precís es va situar en la 11a., que el va avançar fins a la 12a., plaça de la graella de sortida.
A la primera carrera, es va repetir la situació de la jornada anterior, Dabad no va trobar el ritme adequat a la tècnica pista andalusa i des de la sortida se li van escapar els rivals, va rodar bona part de la carrera en solitari sense opcions a millorar posicions.
A la segona carrera, les coses van canviar de manera radical per al pilot de Genikart. La pluja queia en abundància i potser recordant el seu passat pròxim com nedador d’alta competició, va estar entre els millors des de la sortida i va tenir opcions de lluitar per la tercera plaça fins a l’última volta, en la que una virolla el va situar en la sisena plaça.

A Campillos, Dabad ha viscut jornades molt complicades, aquest cap de setmana ha estat sens dubte difícil per a mi, les condicions variables de l’asfalt de la pista, prendre decisions amb els pneumàtics, no he sabut trobar la millor posta a punt pel meu kart,... en fi encertar en tot en el moment oportú no ha estat possible. Amb la pista mullada les coses han canviat, em sentia més còmode quan la situació era més complicada i la veritat és que estava a prop de meus rivals, fins i tot els superava sense grans dificultats. Una experiència més i el pilot andorrà mira el futur amb optimisme perquè el marge de millora és ampli, És la meva primera temporada en la categoria KF2, diguem que els meus rivals em porten anys de experiència i això es nota quan les coses no surten a la primera. Seguirem treballant per estar de manera regular entre els millors.

Les instal·lacions del kàrting Zuera (Saragossa) acolliràn el pròxim meeting, quart i últim, del Campionat d’Espanya de kàrting de la categoria KF2, els dies 25 i 26 d’Octubre.

Classificacions del tercer meeting del Campionat d’Espanya de Kàrting 2008, categoria KF2.
Entrenaments oficials:

1.-Dani Simon (FA kart) 1’18.091, 2.-Kevin Ceccon (Maranello) a 0.476, 3.-Luke Wright (Maranello) a 0.478, ...16.-Josep M. Dabad (FA kart) a 1.797 .
Classificatòries (Total):
1.-Kevin Ceccon (Maranello), 2.-Luke Wright (Maranello), 3.-Dani Simon (Tony Kart), 4.-Oriol Dalmau (FA), 5.-Aaron Filgueira Seijo), ... 12.-Josep M. Dabad (FA).
Primera carrera:
1.-Jose Cautela (CRG), 2.-Luke Wright (Maranello), a 1.150, 3.-Mario Farnbacher (Tony Kart), a 1.913, 4.-Kevin Ceccon (Maranello) a 4.255, 5.- Dani Simon (Tony Kart) a 5,677 ...16.-Josep M. Dabad (FA kart) a 19.541 .
Segona carrera:
1.-Jose Cautela (CRG), 2.-Kevin Ceccon (Maranello) a 11.815, 3.-Luke Wright (Maranello),a 15.045, 4.-Mario Farnbacher (Tony Kart), a 15.701, 5.-Adrià Dome
nech (FA) a 16.940 ... 6.-Josep M. Dabad (FA kart) a 24.777.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF