Amalia i Joan optimistes davant la cita d’Albacete.

Al circuit de la Torrecica (Albacete) es disputarà, els dies 14 i 15, el quart meeting de la Copa d’Espanya de Resistència. Els germans Vinyes competiran a la cita manxega al volant d’un Seat Leon 08 de l’equip Monlau, amb l’objectiu de confirmar la fantàstica actuació en les sèries cronometrades de fa un mes a Cartagena, i en aquesta ocasió fer-la realitat durant tot el cap de setmana.

Abans de començar el desplaçament cap a Albacete, Joan es troba molt motivat i creu tenir possibilitats d’aconseguir un bon registre en els entrenaments oficials, he competit en diverses ocasions en la Torrecica, és una pista que conec bé i crec que puc aconseguir un bon temps en els cronometrats. No obstant això hi ha rivals de molt nivell i que es troben en condicions semblants a la meves. No serà fàcil però ho intentarem. En l’anterior prova se’ns va escapar l’estar molt amunt en la classificació de la primera carrera, seguirem lluitant per aconseguir-ho a Albacete. Per la seva part Amalia vol seguir en la línia que es va plantejar a l’inici de la temporada, vaig tenir ocasió de rodar a la pista d’Albacete en la jornada de proves que vam fer amb l’equip a l’inici del mes passat. Llavors el meu germà ja em va donar molta informació tant teòrica com pràctica de la pista, en aquella ocasió vaig sortir satisfeta del primer contacte, ara l’objectiu serà seguir aplicant allò après i el que pugui sorgir i estar al més aprop possible dels seus temps.

Cal destacar la variació notòria que els organitzadors han fet en el programa horari en aquest meeting de la Copa d’Espanya de Resistència. Sobretot la jornada de dissabte es farà molt llarga, a més de les sèries habituals d’entrenaments lliures, de 60’ i 50’ respectivament, i les cronometrades de 20’ per a cada pilot, en aquesta ocasió en aquest primera dia, es disputarà, a partir de les 20h45, la primera carrera de 48’+1v, . Així doncs per al diumenge tan sols quedarà la segona carrera, també de 48’+1v, a partir de les 12h05.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF