Els germans Vinyes volen estar entre els millors al circuit de Catalunya.

Després de més de dos mesos d’inactivitat, els germans Vinyes es tornaran a situar el pròxim cap de setmana, dies 6 i 7, al volant del Seat Leon 08 de l’equip Monlau Competició, per disputar la penúltima cita del calendari de la Copa d’Espanya de Resistència de la present temporada. El meeting, que es disputarà al circuit de Catalunya, serà un test perfecte per als pilots andorrans amb vista a les 24 hores del Circuit que es disputaran a finals de novembre i en les que esperen estar entre els protagonistes.

L’estadística deixa ben clar que la prova del campionat espanyol de resistència que es disputa a la pista catalana és la que té el major nombre de participants, segons Joan aquest any no serà una excepció, Les ganes de tornar a competir després de les vacances i la preparació pensant en les 24 hores són sens dubte factors determinants perquè les inscripcions creixin cada temporada. Amb més de setanta cotxes a la graella de sortida la carrera no serà fàcil però estem il·lusionats en fer un bon resultat en un circuit que coneixem bé. Pel que fa a l’aspecte tècnic de l’equip cap novetat rellevant, segons el pilot andorrà, en les últimes carreres no vam tenir problemes i a més vam aconseguir estar en un podi, és evident que esperem seguir en la mateixa línia. En les sèries lliures treballarem amb els tècnics de Monlau per deixar el cotxe en les millors condicions per competir a la pista de Circuit. Aquesta serà la nostra prioritat divendres amb vista a ser molt competitius en els entrenaments oficials de dissabte i poder assolir una plaça entre els més ràpids a la graella de sortida.

On hi ha novetats importants és en la planificació del cap de setmana. En aquesta ocasió la graella de sortida es formarà sumant els temps que cada pilot hagi aconseguit en la seva tanda cronometrada. Una altra novetat és que es disputarà una sola carrera de dues hores més una volta, encara que la classificació a l’arribar a la primera hora es comptabilitzarà com si es tractés d’una carrera en la provisional de campionat.

Les dues mànegues d’entrenaments lliures, de 45’ cadascuna, es disputaran divendres a partir de les 10h35 la primera i a la 16h25 s’iniciarà la segona. Les dues sèries cronometrades, de 20’ per a cada pilot, es correran dissabte a partir de les 11h35.
L’hora de la veritat per als equips classificats per disputar la prova final serà les 10h30 de diumenge en el que s’iniciaran les 2 hores més una volta, que definiran els podis finals del meeting del Circuit de Catalunya vàlid per a la Copa d’Espanya de Resistència 2008.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF