Joan ja coneix el podi de Jerez, Amàlia espera imitar-lo.

El pròxim cap de setmana (dies 11 i 12) es disputarà al circuit de Xerez el sisè i últim meeting de la Copa d’Espanya de Resistència 2008. A la graella de sortida de les últimes carreres de l'esmentat campionat no faltaran els germans Vinyes que una vegada més aquest any correran amb un Seat León de l’equip Monlau Competició.

A la pista de Xerez, Joan espera aconseguir una vegada més el millor temps en els entrenaments oficials i seguir amb la ratxa que es va iniciar a Cartagena, no hi ha dubte que ho intentaré una altra vegada, seria una ratxa maca de quatre poles sobre sis possibles, encara que la cosa més important d’estar entre els primers en els cronometrats és, per damunt de tot, assegurar-te una bona posició a la graella de sortida i en conseqüència augmenten les possibilitats de lluitar pel triomf, aquest és sens dubte el resultat que ens permetria mantenir, i qui sap si millorar, la nostra posició entre els deu millors en la classificació del campionat de la categoria D4.
Per a Amàlia serà un cap de setmana d’aprenentatge intensiu, Xerez és un escenari en el que no he competit i segons les referències que tinc no és gens senzill. Els entrenaments tornaran a ser molt intensos, la informació que rebré del meu germà serà molta i intentaré assimilar-la amb rapidesa per poder posar-la en pràctica sobre la pista de manera immediata.

La cita andalusa de la Copa d’Espanya de Resistència recuperarà el format de l’horari habitual del campionat. És a dir durant la jornada de dissabte (dia 11) es disputaran les dues sèries d’entrenaments lliures de 45’ i 40’ respectivament i els cronometrats, una mànega de 20’ per a cada pilot.
L’hora de la veritat arribarà diumenge a partir de les 10h45 en la que s’iniciarà la primera carrera programada a 48’ més 1 volta. La segona, de la mateixa durada, s’iniciarà a les 14h15.

Classificació provisional de la Copa d’Espanya de Resistència, Categoria D4:
1.- Toni Casas, 46 punts, 2.- Francisco Fino, 39 p., 3.- Mario Pons, 37 p,. 4.- Lluis Pons, 32 p., 5.- Harri Arruabarrena y Antonio Aristi, 30., ... 9.- Joan y Amàlia Vinyes, 19 p.,

 

Servei de premsa.

 

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF