Llovera-Vallejo estaran al podi de sortida del Rallye Las Azores.

En acabar les dues jornades de competició de Lanzarote, Llovera comentava que no podia estar tres mesos sense competir. En menys de dues setmanes el pilot andorrà ha decidit afrontar la que per a ell pot ser la prova més dura de la temporada, el Rallye de Las Azores, prova puntuable per a la Copa d’Europa de Ral·lis, per al Campionat Nacional de Portugal i inscrita com a prova reserva del IRC (Supporter Event).
Llovera comptarà per a l’ocasió amb el suport de FIAT i del seu equip humà habitual, és a dir Diego Vallejo en el seient de la dreta del Fiat Grande Punto S2000, i dels tècnics de PCR Esport, amb Pep Codinach al front, al parc d’assistència.

La prova de Las Azores es disputarà els dies 3, 4 i 5 de juliol, integrament sobre terra. Al llarg de la primera jornada es portarà a terme la cerimònia de sortida i es disputarà una súper especial d’1,70 kms. En les jornades següents es correran les dues etapes que configuren el recorregut del ral·li, en total 747 kms., dels quals 230 kms., són de velocitat.

Llovera afronta la prova amb l’objectiu de seguir el seu procés d’adaptació al S2000, és una ocasió ideal per fer molts quilòmetres al volant del FIAT i seguir provant diferents solucions per millorar les nostres prestacions en les dues proves que resten per disputar en el Campionat d’Espanya. Serà el meu primer contacte amb una prova que possiblement la temporada que ve formi part del IRC i això em dóna un plus de motivació. Així doncs el pilot andorrà afronta una prova que descobrirà en les jornades de reconeixements, realment és així, no tinc referències de les pistes de Las Azores, he vist per damunt l’itinerari i d’entrada cal destacar en la segona etapa en la qual hi ha dos especials que superen els 20 kms., i es disputen dues vegades cadascuna.

Llovera i Vallejo iniciaran els reconeixements el dia 1 de juliol, mentre que l’activitat al volant començarà el dia 3 amb la disputa del shakedown. El moment de la veritat arriba el mateix dia 3 a partir de les 20h00 al podi de sortida situat a la Pl. Gonçalo Velho de Ponta Delgada.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF