Albert Llovera: Serà un ral·li molt dur.

Albert Llovera-Diego Vallejo (Fiat Grande Punto S2000) han participat en la cerimònia de sortida del 43 SATA Rallye Açores, acte amb el qual s’inicia la prova del Campionat de Portugal de Ral·lis de terra i que en la present edició està inscrita com reserva al calendari del IRC (Supporter Event).
Així doncs ha arribat el moment de la veritat per a Llovera-Vallejo en un ral·li que inicien amb l’objectiu de trobar solucions per tal de que el Grande Punto sigui mes competitiu de cara als compromisos que han d’afrontar a la segona part de la present temporada.

Llovera es va desplaçar a les Açores amb la intuïció que la prova que té com a escenari l’Illa de San Miguel seria molt dura, una vegada acabades la jornades de reconeixements les seves previsions s’han confirmat, les especials són molt variades en tots els sentits. Els canvis de ritme són constants així com el tipus de pista, dins de la mateixa especial ens podem trobar amb una pista molt compacta, que contínua amb molta pedra solta i amb zones amb molta grava. roderes i algun enllaç d’asfalt. Més varietat crec que és difícil. El pilot andorrà no és partidari de plantejar la prova de manera conservadora, tot i ser una prova de dos dies i que físicament serà molt exigent, el nostre plantejament inicial no és sortir a passejar. Intentarem imposar un ritme alt i veure com es desenvolupa la prova a mesura que vagin passant les especials. La nostra prioritat en aquest ral·li és aprofitar l’ocasió de fer més de 200 kms., cronometrats i poder treure conclusions per millorar la posta a punt del nostre FIAT. EL resultat final ? Sempre és important, aquesta vegada però, lluitarem amb certa desavantatge amb els equips portuguesos que disputen cada temporada aquesta carrera, que forma part del calendari del seu campionat nacional.

Una vegada superades les dures jornades de reconeixements, Llovera-Vallejo es situarán al volant del seu Fiat Grande Punto S2000, demà dijous (dia 3) a partir de les 12h00 per disputar el shakedown, és a dir l’última comprovació que tot està en ordre en el vehicle de competició. A partir de les 18h40 de la mateixa jornada es disputarà una especial espectacle d’1,700 kms.
La primera etapa de 331,130 kms, 102,850 kms., de velocitat s’iniciarà a les 9h30 de divendres (dia 4). Els equips participants hauran de superar sis especials, de les que tres es repetiran en les dues seccions inicials del ral·li.

(Els horaris que s’esmenten corresponen a la franja horària de les Illes Açores)

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF