La tenacitat de Llovera el portarà a disputar el Rallye Catalunya.
L’ajuda de Fiat i Abarth decisiva per al seu retorn al Mundial.

L’excel·lent actuació d’Albert Llovera-Diego Vallejo al volant del Fiat Grande Punto S2000, en el Rallye Açores, no va passar desapercebuda i ha estat, sens dubte, un factor determinant, perquè el pilot andorrà pogués completar el pressupost necessari per estar a la sortida d’una prova del Campionat del Món de Ral·lis, concretament el Rallye Catalunya-Costa Daurada, un ral·li en el que Llovera es retrobarà amb l’asfalt després de dos anys competint només en proves de terra.

El Catalunya 2008 es disputarà la primera setmana del mes d’Octubre, dies 3, 4 i 5, a l’escenari habitual de les últimes edicions, o sigui l’asfalt de les carreteres de la província de Tarragona. La configuració de la prova catalana és l’habitual en un ral·li del Campionat del Món de l’especialitat, es a dir es disputaran tres etapes amb un total del 353,62 kms., de velocitat dels 1300 kms., que té en total el traçat. Les especials a superar seran 18 (9 de diferents), de les quals cal destacar Priorat/Ribera d’Ebre que amb 38,27 kms., és la més llarga de la carrera, es disputarà dues vegades en el decurs de la segona etapa,

Albert Llovera està molt satisfet de poder estar en el Catalunya completant així el calendari previst a principis de temporada, és clar que l’objectiu principal era el Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra i una prova internacional. que en aquest cas va ser Açores. A principi de temporada ja havíem parlat de la possibilitat d’anar al San Remo, Corcega o Catalunya. Després de les Açores la moral va pujar de revolucions, però faltava arrodonir el tema econòmic, l’ajuda de Fiat i Abarth ens han donat l’empenta definitiva per tornar al Campionat del Món de Ral·lis. Tot un repte per a Llovera que tal com dèiem abans, no és un pilot habitual en la proves d’asfalt, potser és per això que hem decidit disputar el Catalunya, tornar a l’asfalt després de tant de temps i a més al volant del Fiat Gran Punt S2000 és una gran motivació. La repercussió en els mitjans de comunicació i el ser un pressupost més ajustat que en ral·lis més llunyans, també han estat factors que ens han ajudat a elegir el Catalunya.

Així doncs Albert Llovera té menys d’un mes per completar tant la seva preparació física per a una prova en la qual disputarà gairebé més quilòmetres que en tota la temporada de terra, com la del seu Fiat Grande Punto S2000 al que els tècnics de PCR Sport hauran de preparar per competir en asfalt, un treball gens fácil en un vehicle d’aquestes característiques.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF