Llovera-Vallejo abandonen el 44 Rallye de Catalunya.

Una sortida de carretera en l’última especial (segona passada per La Llena) de la jornada ha acabat amb la participació d’Albert Llovera-Diego Vallejo en el 44 Rallye Catalunya - Costa Daurada, prova en la que debutaven al volant del Fiat Grande Punto S2000 amb especificacions d’asfalt. El pilot andorrà va sortir il·lès de l’accident mentre Diego Vallejo es va trencar una clavícula.
En el moment de l’abandonament Llovera-Vallejo es trobaven en la 31a., posició scratch i estaven al podi (3er., lloc) del Grup N.

Pocs moments després de l’accident, Llovera no s’explicava el que havia passat, ara mateix no trobo la raó de la nostra sortida de pista. El tram estava brut però ¿ ? Inclús havíem parlat amb Diego de baixar un mica el ritme ja que la nostra classificació era bona i no servia de res arriscar, en fi ... Fins al moment de l’incident tot estava sortint fins i tot millor d’el que havia previst Llovera per aquest Catalunya, és cert que vam començar amb algun dubte, degut a que el canvi de terra a asfalt s’havia tingut que fer de manera molt ràpida. A mesura que avançava el ral·li vam anar agafant confiança i la veritat que les sensacions al volant del Grande Punto eren molt bones, els cronos anaven millorant, però ... una vegada més cal caure en el tòpic que les carreres són així, quan creus que has superat els moments més complicats ...

Així doncs el pilot andorrà va haver d’abandonar la carrera i deixar a mitges el seu excel·lent debut al volant del Fiat Gran Punt S2000 d’asfalt.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF