Josep M. Dabad: Lluitaré al límit per estar en les finals.

El pròxim cap de setmana, (dies 11, 12 i 13), es reuniran en les instal·lacions de la Ciutat del Motor d’Alcanyís els millors especialistes de l’Europa Occidental per disputar un meeting de classificació per al Campionat d’Europa de kàrting, que es disputarà a Braga (Portugal) a principis d’agost (dies 1, 2 i 3). Josep M. Dabad estarà entre els participants de la categoria KF2, amb l’objectiu de poder superar les mànegues classificatòries i poder estar entre els millors durant les dues carreres que es disputaran diumenge.

Després de les diferents sèries d’entrenaments oficials, els 72 inscrits de la categoria KF2, es distribuiran en cinc grups que competiran tots contra tots, els 34 millors de la classificació global de totes les classificatòries disputades seran els que podran disputar les carreres que els permetran puntuar a la classificació que donarà opció a la gran final esmentada. Els 24 millors del meeting d’Alcanyís estaran a Braga..

Dabad va iniciar el seu desplaçament a Alcanyís molt motivat encara que conscient que estar a les proves de diumenge serà molt complicat, en les carreres del Campionat d’Espanya les coses em van sortir bé a Alcanyís, m’agradaria repetir encara que en aquesta ocasió el nivell dels rivals és molt superior. També és cert que em sento molt a gust amb el material que s’utilitza en aquestes proves, sobretot els pneumàtics. Serà un cap de setmana molt llarg en el que la condició física, la previsió és que faci molta calor, serà molt important per mantenir la concentració en tot moment. Per estar a la final, segons el pilot andorrà, és bàsic estar a bon nivell en les cinc classificatòries, no es pot fer cap errada en aquestes manegues i a més cal estar entre els deu millors de cadascuna de les carreres de classificació. Serà molt complicat, hi ha pilots amb molta experiència en la lluita en graelles nombroses, un lleuger toc et pot fer perdre el treball de tota la jornada. En fi, intentarem anar pas a pas i mantenir la ment freda en tot moment.

Els pilots presents a la pista de La Ciutat del Motor d’Alcanyís tindran unes jornades molt denses, a les 15h45 de divendres s’iniciaran les tandes d’entrenaments oficials, durant la jornada següent les mànegues classificatòries i diumenge a les 13h30 i 15h15 respectivament, les finals. Cal esmentar que durant dijous i el matí de divendres hi ha programades tandes d’entrenaments lliures.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF