Vinyes-Mercader faran debutar el Clio R3 a l’espanyol de ral·lis de terra.

Serà dissabte que ve (día 18) a A Cabanas (A Corunya) quan Joan Vinyes-Jordi Mercader disputaran al volant del Renault Clio R3, el ral·li de terra de l’esmentada localitat gallega, última cita del Campionat d’Espanya de l’especialitat de la present temporada. L’objectiu prioritari del pilot andorrà, guanyador absolut de la passada edició de la prova, serà comprovar el nivell de competitivitat del seu Clio sobre terra, sense descuidar la classificació de la categoría de 2 rodes motrius.

Per a la prova que tanca el seu campionat 2008, Octagon-Esedos i RACE han preparat un ral·li amb dotze especials, cinc de diferents, quatre de les quals es disputaran dues vegades cadascuna mentre que la A, és a dir la que obre la competició, els pilots l’hauran de superar en quatre ocasions. El traçat té un total de 316,34 kms., dels que 80,24 kms., són de velocitat.

Malgrat no haver competit de manera assídua en el campionat espanyol de terra, Vinyes aprofitarà l’última oportunitat per a disputar una de les seves proves, ens hagués agradat estar a Lleó, però l’ajustat calendari d’asfalt ens deixava molt poc marge per preparar el Clio per a la terra després de córrer el Príncipe i a continuació tornar-lo a deixar en les millors condicions per disputar la prova de Llanes. Una vegada superada l’última cita asturiana teníem el temps necessari per fer els canvis d’asfalt a terra i al revés, i no hem dubtat a acudir a A Cabanas per comprovar quin és el potencial del Clio R3 sobre terra. La prova gallega de l’espanyol de terra de la temporada passada li va deixar a Vinyes un gust agredolç, va guanyar el ral·li però se li va escapar el campionat, aquest any la situació serà molt diferent, no ens hi juguem res però com de costum intentarem aprofitar al màxim les prestacions del nostre cotxe per intentar guanyar la nostra categoria i estar al més amunt possible en la classificació scratch. Soc optimista crec que podem aconseguir un bon resultat.

El II Ral·li de terra de A Cabanas té previst el seu inici a les 8h30 del proper dissabte des de la zona d’assistència situada en l’aparcament de la platja de A Cabanas. A partir d’aquest moment seran deu hores de competició abans de que els participants que hagin superat el recorregut entrin el seu vehicle al parc tancat final i posterior pujada al podi instal·lat a l’aparcament de la Casa do Concello de la localitat gallega que dóna el nom a la prova.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF