Vinyes defensarà el títol de la Clio Cup R3 en el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt

La copa monomarca de Renault en el campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt, tornarà a ser el principal objectiu de Joan Vinyes durant al temporada 2009. El pilot andorrà donarà el millor de si mateix per poder repetir el triomf aconseguit al volant del Clio R3 en la primera edició de la Copa esmentada, a més d’aprofitar la mínima oportunitat per estar en les posicions punteres en cadascuna de la proves.

Durant la pretemporada la lluita dels equips, Vinyes no és una excepció, es trasllada de l’asfalt als despatxos amb l’objectiu de tancar un pressupost que permeti competir en les millors condicions. El pilot andorrà, per a la temporada 2009, seguirà amb el suport de Credi Andorrà com esponsor principal, a més de Aparcament Vinyes, Automobils.com, Tapisseria Bigordà, Florència, GT2i, Aluminier, Serralleria Olea i RACC.

De cara a la temporada que s’iniciarà l’últim dissabte del mes de Març, Vinyes ha fet bona la màxima que diu que si alguno funciona millor no tocar-ho, així és, Jordi Mercader em seguirà acompanyant en l’habitacle del R3, mentre que els tècnics de ABF Sport seran de nou els responsables del manteniment del Clio tant en la posada a punt de cadascun dels ral·lis com en els diferents parcs d’assistència. En referència al calendari, cal destacar alguns canvis, aquest any ens centrarem en les set proves vàlides per la Clio Cup R3, a més del Costa Brava. Així doncs no anirem a Canàries, Vigo i Llanes però d’altra banda correrem el Sierra Morena (Còrdova) i el Shalymar (Madrid).
Fins aquí poques diferències entre la temporada passada i la que s’acosta, els rivals ?, segons Vinyes en aquest aspecte si que poden canviar les carreres, de moment tot són rumors i com dic sempre quan iniciem la temporada caldrà esperar a la primera carrera per veure on estem respecte als nostres rivals. De totes maneres tot apunta que la competència serà més gran en la R3 i en quant la lluita per la classificació scratch, els canvis tècnics del nou reglament, faran que alguns dels Grups N vegin augmentades les seves prestacions. Com deia abans a la Vila Joiosa veurem on estem.

Com bé comentava Joan Vinyes, el tret de sortida de la temporada es donarà el mes de març vinent, concretament els dies 27 i 28, en la que serà la 19a. edició de ral·li al que dona nom la localitat alacantina.

Calendari de la Clio Cup R3 2009:

27-28/3 La Vila Joiosa, 15-16/5 Cantabria, 19-20/6 Ourense, 21-22/8 Ferrol, 11-12/9 Ppe.Asturias (Oviedo), 9-10/10 Sierra Morena (Córdoba), 27-28/11 Shalymar (Madrid).
El Costa-Brava es disputarà els dies 6 i 7 de novembre.

La participació a la Copa d’Espanya de Resistència, també confirmada.

En l’apartat de circuits, l’equip Vinyes-Dabad seguirà competint en la Copa d’Espanya de Resistència, Joan i Amàlia Vinyes compartiran el volant d’un Seat Leon de Monlau Competició. Però aquesta temporada, la participació de l’equip andorrà en l’esmentat campionat es veurà ampliada amb la presència de Josep M. Dabad, que ha decidit donar el salt del kàrting als cotxes, i que també pilotarà un vehicle de Monlau Competició amb un company encara per definir.

Calendari de la Copa d’Espanya de Resistència:

7-8/3 Cheste (Valencia), 27-28/4 Jarama (Madrid), 30-31/5 Almeria, 20-21/6 Albacete, 26-27/9 Alcañiz, 24-25/10 Catalunya.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF