Vinyes-Mercader abandonen a La Vila Joiosa.

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Renault Clio R3) no van poder completar el Ral·li La Vila Joisa a causa d’una sortida de carretera en la primera passada per la tercera especial (Relleu-Orxeta). Així doncs el pilot andorrà no va poder acabar la primera secció de la prova inicial del Campionat d’Espanya de ral·lis d’asfalt 2009. En el moment de l’abandonament Vinyes-Mercader estaven situats en la 7ª plaça de la classificació absoluta a 45” del Porsche dels germans Vallejo, en aquell moment líders del ral·li, a part de ser líders de la Clio Cup R3 amb 14” d’avantatge sobre Arias-Arias que estaven a la segona plaça.

En una zona ràpida de la tercera especial, més o menys al quilòmetre 4, hem perdut la roda davantera esquerra, els espàrrecs s’han trencat i no hem pogut evitar la sortida de carretera. En aquest punt se’ns ha acabat tota opció de seguir competint en el Vila Joiosa 2009. Així comentava Vinyes l’incident que l’ha obligat ha abandonar una prova que havia començat amb bones sensacions, en el shakedown tot havia funcionat perfecte, el motor responia de manera impecable i la sensació era que el R3 corria molt. L’inici del ral·li també s’ha desenvolupat de la manera prevista, érem líders de la R3 i semblava que podíem mantenir a ralla als nostres rivals directes. En fi que hi farem, a Cantàbria ho seguirem intentant.

Com bé comenta Vinyes la pròxima prova vàlida per a la Clio Cup R3 es disputarà el 15 i 16 de maig a Cantàbria, serà una edició més d’una de les proves habituals del Campionat d’Espanya de l’especialitat organitzada per la A.D. Peñucas.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF