Albert Llovera competirà en els Ral·lis de terra espanyols.

Ha estat una pretemporada molt complicada, però al final Albert Llovera ha aconseguit el seu objectiu i estarà dissabte que ve (dia 14) al podi de sortida del Ral·li de terra de Palma del Rio, prova amb la qual s’inicia el Campionat d’Espanya de l’especialitat esmentada. El pilot andorrà, amb Borja Rozada a la seva dreta, sortirà al volant d’un Fiat Grande Punto Súper 2000 i per tant amb l’objectiu d’estar entre els millors de Grup N.

Com dèiem no ha estat fàcil completar el puzle que havia de portar al pilot andorrà a pilotar un vehicle competitiu en el nacional espanyol de terra, segons Llovera, mai ha estat fàcil però penso que aquest any ens hem superat. Les últimes setmanes han estat de molta tensió ja que quan semblava que tot estava canalitzat sortia algun problema que desmuntava de manera parcial el treball fet. Hem hagut d’improvisar solucions en més d’una ocasió. De totes maneres el que compte és que el Grande Punto està en les instal·lacions de PCR Competició i sobretot que hem pogut completar una jornada de proves. Llovera es mostra molt esperançat després de seure per primera vegada aquesta temporada al volant del S2000 de Fiat, ha estat sens dubte una jornada en la que hem treballat sobretot a adaptar el cotxe al meu estil de pilotatge a part de rodar molts quilometres. Sens dubte això ens ajudarà a iniciar la primera carrera amb garanties d’èxit.
El pilot de Fiat centrarà els seus esforços en el Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra, encara que Albert comenta que no renuncia a algun repte més ambiciós, ho intentarem, si el pressupost ho permet m’agradaria tornar al Catalunya a acabar el treball que l’any passat vam deixar a mitges. Madeira, Bulgària, en fín hi ha diverses opcions aprofitant dates lliures de calendari espanyol de terra i, com he dit abans, si hi ha “pasta” ...

I per començar, el nou tàndem Llovera-Rozada al volant del Fiat Grande Punto S2000, hauran de superar en Palma del Rio un recorregut que sobrepassa per poc els 200 kms., en el que es trobaran 10 especials (4 diferents) que sumen 93,89 kms., de velocitat.
El ral·li de terra de la localitat cordovesa s’iniciarà a les 9h00 des de l’assistència situada en ple centre de Palma del Rio. El final està previst a partir de les 17h33, moment en el començaran a entrar al parc tancat final, ubicat davant del Teatro Coliseo, els equips que hagin completat el recorregut.

Servei de premsa.

Calendari del Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre terra 2009.

13-14/3 Palma del Río (Cordoba), 17-18/4 Navalcarnero (Madrid), 22-23/5 Guijuelo (Salamanca), 26-27-28/6 Lanzarote (doble), 17-18/10 Villaquilambre (León), 14-15/11Cabanas (A Coruña).
Cal esmentar que fins a aquest moment l’única localitat confirmada com a seu d’una prova pels organitzadors, RACE, Octagon-Esedos, és la del pròxim cap de setmana.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF