A Cantàbria, Vinyes-Mercader lluitaran pel podi de la R3.

El Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt viatja per primera vegada aquest any al nord d’Espanya i la cita no pot ser altra que el Rallye Cantàbria-Infinita, concretament la 31ª edició de la prova organitzada per A.D. Peñucas. Joan Vinyes-Jordi Mercader (R/ Clio R3) esperen canviar el signe negatiu amb el que van començar la temporada i aconseguir un bon resultat a Cantàbria que els permeti llimar distàncies a la classificació de la Clio Cup R3.

El recorregut del Cantàbria 2009 tindrà un total de 549,35 kms., dels quals 165,58 kms., correspondran a les 8 especials.(4 diferents) a superar. No hi ha grans novetats en el recorregut, els trams cronometrats s’han celebrat en edicions anteriors de la prova, encara que algun d’ells, com Sant Roque-Villacarriedo, presenten lleugeres variacions respecte a l’any passat. La gran dificultat del traçat consistirà com sempre en l’asfalt lliscant que si a més apareix la pluja, les carreteres de Cantàbria es converteixen en pistes de patinatge.

Després de l’abandonament en la primera prova disputada a Vilajoyosa, hem d’assegurar un bon resultat entre els Clio R3 a Santander, per evitar que els nostres rivals se’ns escapin en el provisional d’aquest campionat. Aquestes eren les paraules de Vinyes abans de començar el desplaçament a Cantàbria per disputar la segona prova del calendari espanyol de la Clio Cup 2003. El pilot andorrà ha preparat la cita cantabra a consciència, la setmana passada vam fer una jornada de test per evitar sorpreses i vaig quedar molt satisfet del rendiment del Clio. Després de gairebé dos mesos sense competir, afrontem el Ral·li Cantàbria amb moltes ganes i amb la confiança que podrem recuperar el ritme que la temporada passada ens va portar ha aconseguir el títol de la nostra categoria.

Les instal·lacions del Palau d’Esports de Santander acolliran la Direcció de carrera, sales de comissaris, la de premsa i cronometratge. El parc d’assistència estarà ubicat al mercat del bestiar de Torrelavega encara que en aquesta edició l’assistència a l’entrada al parc tancat de final de ral·li es farà en l’aparcament de l’Estadi de Futbol del Sardinero. Com a novetat també cal ressenyar que les verificacions es faran a l’assistència de Torrelavega.
El Cantàbria-Infinita 2009 s’iniciarà a les 7h30 de dissabte (dia 16) i està prevista l’arribada del primer vehicle al parc tancat final situat a l’Av. Stadium a les 21h15 del mateix dia.

Horaris - 31 Ral·li Cantàbria-Infinita.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF