Alex Loan seguirà lluitant en les WSK Sèries.

Alex Loan (FA Kart)s’ha desplaçat una altra vegada a Itàlia per disputar els pròxims dies 5, 6, 7 i 8, la segona prova de les Winning Sèries de Kàrting (categoria KF3) al circuit Napoli situat a la localitat de Sarno. Una altra prova de foc per al jove pilot andorrà, que segueix concentrat en el seu objectiu de millorar a cada carrera per estar com més aviat millor entre els millors d’aquest exigent campionat.

El pilot de Genikart iniciarà la seva participació en aquest segon meeting de les WSkarting, amb les idees molt clares, el principal objectiu en aquesta carrera és arribar a la final, per arribar-hi hauré d’agafar com més aviat millor un bon ritme de carrera per poder situar-me entre els 10 de millors de les mànegues classificatòries. Tampoc se li escapa al pilot andorrà que estar en una posició mes avançada a la graella de les esmentades sèries de classificació li facilitaria l’esforç en la seva disputa, és cert i per a això intentaré treure el màxim rendiment dels pneumàtics nous que utilitzem en els entrenaments oficials i així poder escalar posicions.

Després de superar les diverses mànegues d’entrenaments lliures que els organitzadors han programat per les dues primeres jornades del meeting, els 75 pilots inscrits, en la categoria KF3, iniciaran la lluita cap a la gran final. Dissabte (dia 7) Loan podrà fer realitat un dels seus objectius en els entrenaments oficials, seguirà amb les sèries de classificació, que es disputaran entre el mateix dissabte i diumenge, amb l’objectiu d’acabar entre els 34 millors i aconseguir així un lloc a la graella de les finals que es disputaran a partir de les 14h00 de la última jornada del meeting.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF