La climatologia marca l’actuació d’Alex Loan a Sarno.

Malgrat intentar-ho fins a l’últim moment, Alex Loan (FA kart) no va aconseguir entrar en les finals de la prova disputada al circuit de Napoli, a la localitat de Sarno. El pilot andorrà va pujar fins a la 8a plaça de la sèrie definitiva de repesca, només els sis primers tenien accés a la final.
El podi final d’aquesta segona prova de les WKS, de la categoria KF3 va estar format pel pilot rus Danil Kvyat, seguit de l’espanyol Carlos Sainz i de l’italià Marciello Rafaelle.

L’equip del pilot andorrà va haver de variar la programació prevista a causa que l’organització va haver de suspendre les mànegues d’entrenaments lliures a causa que la intensa pluja va inundar la pista. Loan va sortir a disputar els entrenaments oficials, sense haver rodat en el traçat del circuit de Napoli i a més en unes condicions molt complicades, ja que la pista estava amb zones mullades i altres seques. A més sense poder fer una posta punt correcta del seu kart. Cal destacar que els organitzadors van haver d’aplicar mesures percentatges als cronos a causa que els temps de les diferents sèries eren molt desiguals.
Les adversitats no van frenar a Loan que va seguir lluitant i va demostrar en les sèries classificatòries, el seu bon fer sobre la pista seca. En les quatre sèries que va disputar va estar rodant entre els 15 millors, concretament va ocupar la 14ª, 23ª, 17a i 12a posicions respectivament, En la segona sèrie es va endarrerir degut a que un toc amb un rival li va treure de la pista.
La millor actuació del pilot de Genikart en Sarno la va protagonitzar en la mànega de Repesca. Va sortir des de la sisena línia de graella de sortida i malgrat tenir un toc en la primera volta va seguir lluitant, arribant a la part final de la mànega amb possibilitats de situar-se entre els sis millors, classificació que li hagués donat el pas a la final. Li va faltar una volta però la seva remuntada va ser espectacular.

Tot i no poder concretar els objectius previstos per a aquesta segona prova de les WKS, Loan i el seu equip deixen Sarno amb la sensació que que s’està progressant, segons Thierry Canga, les condicions amb les quals es va iniciar el meeting eren extremes i més per a un pilot com Alex que no coneixia el traçat i que per tant no tenia cap referència sobre la posta a punt de xassís, elecció del desenvolupament,... Crec que cal destacar l’excel·lents prestacions en la sortida d’Alex i la millora notable que està fent en el rendiment en carrera. Serà un any difícil, però és important no abaixar la guàrdia perquè la competència és molt forta.

Alex Loan i el seu equip seguiran competint a Itàlia, la pròxima cita dins de quinze dia, serà el Trofeu Margutti, una altra de les prova de renom del calendari internacional de kàrting.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF