Alex Bercianos impacient per tornar a competir.

Alex Bercianos, amb Oriol Julià a la seva dreta a l’habitacle del Mitsubishi Evo X del equip RMC Motor Sport, afronta la doble cita de Lanzarote, vàlida per al Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra i per a la Copa Producció Ral·li Racing, amb un doble objectiu: Seguir acumulant experiència al volant del seu vehicle de tracció total i a la vegada posar en pràctica les conclusions a les que han arribat després d’analitzar el que va succeir a les primeres proves de la temporada.
Pensant en la classificació de les carreres, Alex no tanca la possibilitat de millorar posicions en funció del recorregut i de com es desenvolupin els ral·lis.

Els organitzadors de l’esmentat campionat, Octagon-Esedos i RACE, han preparat per a la tercera i quarta prova del seu campionat un recorregut amb les mateixes característiques, 9 especials (5 diferents) que superen els 75 kms., cronometrats dels 265 que hauran de cobrir els participants en cadascuna de les jornades de competició a Lanzarote.

Després d’un mes sense competir, el pilot del RACC Motor Sport té moltes ganes d’entrar en acció, i ho farà amb un canvi important al seu costat, La incompatibilitat professional del meu copi de sempre, Adrià Aragò, ha estat el motiu del canvi. En el moment d’elegir, la prioritat ha estat trobar una persona amb experiència en el món dels ral·lis. Oriol Julià penso que dóna aquest perfil ja que la seva dilatada trajectòria esportiva, tant a nivell nacional com internacional, pot ser una gran ajuda per a mi a l’hora d’improvisar decisions en moments complicats. Per a la prova de Lanzarote, Alex té clares les idees pel que fa al plantejament de la mateixa, Crec que durant el primer ral·li cal prendre’s les coses amb certa tranquil·litat, un error en aquest primer dia hipotecaria els nostres objectius. Durant la jornada següent, potser, podrem ser més agressius, encara que això ho anirem veient sobre el terreny segons els condicionants que anem trobant.

El centre neuràlgic dels Ral·lis Illa dels Volcans serà la localitat de Yaiza. Des de la Casa de la Cultura es controlarà el bon desenvolupament de les carreres, mentre que al recinte Firal es portaran a terme les verificacions a més de ser la ubicació del Podi de la cerimònia de sortida i arribada dels participants. El parc d’assistència estarà situat en les instal·lacions del Camp de Futbol.
La sortida de la cursa està prevista a les 8h00 mentre que l’arribada es portarà a terme a partir de les 17h00. Aquests horaris, en franja horària canària, es repetiran els dos dies.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF