Albert Llovera: Soc optimista davant el Ral·li de Guijuelo.

Després de més de dos mesos d’inactivitat, Albert Llovera-Borja Rozada (Fiat Gran Punt S2000) intentaran trobar en el Ral·li de terra de Guijuelo, el feeling que els va portar fins a la segona plaça del Grup N en la prova inicial del campionat disputada a Palma del Rio. Llovera, optimista com sempre, ha iniciat el desplaçament a terres salmantines convençut de la seves possibilitats i ansiós de pujar de nou al Fiat i començar una prova que coneix bé i que espera poder disputar sense la gran quantitat de fang que hi havia en les pistes l’any passat.

Durant aquest període en el que no hi ha hagut competició, Llovera ha aprofitat per fer alguns canvis en el seu Gran Punt, menys dels desitjats, però si que hem corregit la suspensió del darrere i hem incorporat un nou backet Sparco que fins ara tan sols portaven els equips oficials Citroën i Ford. És un canvi pensant en la seguretat del pilot, sobretot en els impactes laterals. Pesa una mica més que el que portàvem fins ara, però en el meu cas el tema pes no és un problema si tenim en compte que a causa dels comandaments especials que porta el meu Fiat, ... En les dues últimes setmanes Llovera i els tècnics de PCR Sport no han pogut treballar en el seu cotxe per un motiu que el pilot de Fiat considera ineludible, els aficionats que han visitat l’estand de la marca italiana al saló de l’Automòbil de Barcelona, han pogut veure de prop les particularitats del S2000 amb el que correm en el Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra.
Com dèiem, l’objectiu de Llovera en la prova de Guijuelo és estar una vegada mes en la lluita per les primeres posicions de la seva categoria, en aquest cas del Grup N, m’han comentat que la competència en aquesta segona prova de campionat serà molt dura. Falta veure com serà el recorregut, espero que estigui sec, i comprovar si s’adapta al meu pilotatge. De totes maneres sortiré a per totes des del principi i a mida que avanci el ral·li veurem quines possibilitats tenim de repetir podi en el G.N.

El recorregut que haurà de superar Albert, i la resta de participants, consta de 10 especials cronometrades (5 de diferents), amb un total de 145, 51 kms., dels quals 75,42 kms., són de velocitat.
A les 9h15 de dissabte que ve (dia 23) s’iniciarà el ral·li des de la zona de l’assistència ubicada al recinte Firal de Guijuelo, mentre que l’arribada dels participants al parc tancat final, situat en ple centre de la mateixa localitat, està prevista a partir de les 17h32 del mateix dissabte.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF