Albert Llovera-Borja Rozada abandonen a Guijuelo.

Sense temps d’agafar ritme a la prova, Albert Llovera-Borja Rozada (Fiat Gran Punt S2000) van haver d’abandonar el Ral·li de terra de Guijuelo, segona prova del Campionat d’Espanya 2009 de l’especialitat. A l’especial inicial, Llovera es va passar de frenada en un dels múltiples encreuaments que hi havia i a l’intentar situar de nou el cotxe a la pista, un toc amb una tanca de filferro espinós li va trencar el parabrisa amb el que la visibilitat des de dins del cotxe era pràcticament nul·la. Llovera no va tenir cap opció de seguir competint.

Sin duda he optado por la peor solución para poner de nuevo el coche en la pista, si hubiera hecho diez metros marcha atrás ... En fin ya esta hecho, pero sabe muy mal tener que dejar la carrera por una tontería así, después de dos meses sin correr. C
om es dedueix de les seves paraules la decepció del pilot de Fiat era molt gran i abans de marxar de Guijuelo ja es plantejava fer alguna carrera abans d’enviar el cotxe per a Lanzarote, intentarem córrer alguna prova del campionat de Catalunya per afrontar amb més garanties la següent prova del Campionat d’Espanya. No serà fàcil per que els calendaris son molt ajustats.

Llovera fa referència a la prova doble que es disputarà a l’illa de Lanzarote l’últim cap de setmana de juny. Es disputaran dues carreres, els dies 27 i 28 de juny, que puntuaran de manera independent per al campionat esmentat.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF