A Ourense, la competència donarà un plus de motivació a Vinyes-Mercader.

El 42 Ral·li d’Ourense, cinquena prova del Campionat d’Espanya de ral·lis d’asfalt i segona del calendari de la Clio Cup R3 espanyola, es disputarà el pròxim cap de setmana (dies 19 i 20) amb la novetat de ser el ral·li espanyol del calendari de la zona oest de Europa de la Challenge Clio Renault Sport R3 de ral·lis 2009. Així doncs Joan Vinyes-Jordi Mercader tindran l’ocasió de mesurar-se a Ourense amb alguns dels millors especialistes del continent del campionat de la marca francesa .

El recorregut preparat pels membres de la Escuderia Ourense consta d’un total de 624,14 kms., dels quals 196,42 kms., seran de velocitat. Les especials a superar seran 5, dues vegades cadascuna, totes molt conegudes i de gran tradició en la prova gallega del Campionat d’Espanya de l’especialitat.
Amb tota seguretat, tampoc faltarà la calor sufocant que en moltes edicions de l’Ourense ha estat l’enemic a batre pels participants del ral·li.

És evident que la competència augmentarà en aquest ral·li, de totes maneres la presència d’equips europeus dels que desconeixem el seu potencial no ens farà variar el nostre plantejament de la prova. Sortirem a donar el màxim i a veure on ens situem en els compassos inicials del ral·li, aquesta vegada encara serà més important no cometre errors, recuperar posicions pot ser més complicat degut a que, a priori, la igualtat serà la nota predominant de la prova. Aquestes són les previsions de Vinyes abans d’enfrontar-se a rivals dels quals només té referències, a més està convençut que pot plantejar batalla a la prova internacional de la Clio R3, esperem seguir en la línia de Cantàbria per poder estar entre els millors de la nostra categoria a la prova d’Ourense. Aquest a més és un ral·li que m’agrada i que conec bé, amb una especial que per a mi és de les millors en les que he competit, Cañon do Sil. Espero en aquesta ocasió puguem concretar un bon ral·li i mantenir intactes les nostres possibilitats de revalidar el títol de la Clio R3.

El ral·li estarà centralitzat, una vegada més, en les instal·lacions de Expourense. Des de la direcció de carrera fins al parc d’assistència, les diferents seccions del ral·li tindran la seva ubicació en l’esmentat centre d’exposicions de la capital gallega. L’excepció serà el podi que estarà situat en la Plaza Mayor d’Ourense, la cerimònia de sortida i el lliurament de premis al final de la prova seran els esdeveniments que se celebraran en el referit podi.
La sortida del ral·li està prevista a partir de les 8h00 de dissabte (dia 20) des de Expourense. L’arribada dels participants una vegada superat el recorregut es portarà a terme a partir de les 22h14 a l’esmentat podi de la Plaça Major.

Classificació provisional de la Clio Cup R3 després de les dues primeres proves.
1.- Miguel Arias 31 punts, 2.-Joan Vinyes 30 p., 3.-Fran Cima 27 p., 4.-Jonathan Perez 24 p., 5,-Eugenio Mantecon, 12 p.

Horaris - 42 Ral·li d’Ourense.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF