A Castelletto, Loan ho seguirà intentant.

Alex Loan torna a Castelletto (Italia), aquesta vegada per disputar el tercer meeting de les Winning Sèries de Kàrting 2009. La pista italiana, que el pilot andorrà va tenir l’ocasió de descobrir fa escassos 15 dies en la disputa del Trofeu Margutti, serà l’escenari en el que Loan lluitarà, una vegada més aquesta temporada, per situar-se entre els millors de la categoria KF3 i poder demostrar els seus progressos en la disputa de la gran final.

El programa horari és molt semblant al de les anteriors proves disputades a La Conca i Sarno. Així doncs divendres (dia 3) els equips hauran de superar el tràmit de les verificacions administratives i tècniques, a partir de dissabte al matí comença un moment decisiu del meeting amb la disputa de les sèries d’entrenaments cronometrats i a continuació les qualificatives que s’allargaran fins al diumenge. La repesca, pre-finals i la final serà el punt culminant al circuit 7 llacs de Castelletto d’aquesta tercera mànega de les WSK 2009.

Per a Loan el poder disputar la final més que un objectiu ja és una obsessió, en les dues últimes carreres hem estat a prop, tot hi tenir problemes de diferents tipus. A Castelletto espero tenir condicions favorables al meu pilotatge per poder-ho intentar una altra vegada i si pot ser amb èxit. Ja se que estic en un any que l’important és aprendre i que la classificació final no és l’objectiu prioritari, però per a mi seria una bona injecció de moral poder entrar entre els 34 millors de la categoria.
El jove pilot del ACA Kàrting 2009 és conscient que estar a la final es comença a forjar en les sèries lliures del meeting, és evident que trobar els reglatges mes adequats a la pista en les mànegues no oficials és bàsic. Després cal estar molt fi per treure el millor rendiment als pneumàtics nous i tenir un mínim de sort, sempre indispensable, per trobar la pista sense rivals en el moment de llançar-se a aconseguir un bon crono.

A les 11h20 de dissabte s’iniciaran la mànegues cronometrades de la categoria KF3,tal i com hem comentat, un dels moments clau per a Loan en la seva participació a Castelletto.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF