Alex Bercianos molt motivat per córrer a Ferrol, però...

El proper cap de setmana, concretament els dies 28 i 29, s’iniciarà la segona part de la temporada del Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre asfalt amb la disputa del 40 Ral·li de Ferrol..El pilot del RACC, Alex Bercianos, en aquesta ocasió amb Albert Garduño com navegant, està inscrit per disputar l’última prova gallega del campionat al volant d’una Mitsubishi Lancer Evo X, però en aquests moments la seva participació està seriosament compromesa, a causa dels problemes físics que pateix Bercianos... que el poden deixar en el parc d’assistència seguint en directe les evolucions dels seus companys, i a la vegada rivals, de la Copa Producció Ral·li Racing.

En el moment d’iniciar el seu desplaçament a Ferrol, Bercianos comentava d’aquesta manera el seu estat físic, des de la passada setmana tinc problemes en un oïda que em provoquen, a part d’un fort dolor, falta d’equilibri. En les últimes hores un canvi en el tractament m’ha fet recuperar una mica l’optimisme de cara a la meva possible sortida al Ferrol, però... Així doncs el vencedor del Volant RACC 2008 està en una situació complicada, encara que té les coses ben definides, De moment farem el desplaçament a la localitat gallega i intentarem fer els reconeixements per conèixer les especials i l’escenari en general del ral·li, si no correm aquest any ens servirà per a la propera temporada. Depèn del meu estat físic, dijous a la nit decidirem de manera definitiva que fem. Si no estic al 100% veig improbable que prengui la sortida en una prova tan complicada com el Ral·li Ferrol.

Si Bercianos pot estar entre els protagonistes del Ferrol 2009, haurà de superar un recorregut de gairebé 500 kms., dels quals 156 kms., seran de velocitat. Els trams cronometrats a superar seran 8 (5 diferents), amb la particularitat que la prova es disputarà en dues jornades. Divendres (dia 28), a partir de les 18h30, S.Sadurniño-Moeche (21,36 kms.) en dues ocasions, As Somoza-Ortigueira-As Pontes (27,04 kms.) i Ferrol Urbano (1,74 kms.), seran les especials que es trobaran en el traçat. Durant la jornada següent, la prova es reprendrà a les 8h00, dues passades per Monfero-Irixoal (18,02 kms.) i Monfero-Monfero (24,244 kms.), serviran per establir la classificació definitiva de la prova.

L’Escuderia Ferrol repetirà la ubicació de les diferents parts de la logística de la seva prova. Les instal·lacions del FIMO acolliran bona part de les mateixes, secretària del ral·li, parc d’assistència, sala de premsa,... Mentre que el podi es situarà en la Plaza de la Constitución.
Així doncs, tot està en ordre per a l’inici del ral·li, tan sols falta confirmar la presència d’un Alex Bercianos que posarà tot de la seva part per poder disputar el que seria el seu segon ral·li sobre asfalt del Campionat d’Espanya de l’especialitat d’aquesta temporada.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF