Albert Llovera: A Lanzarote les coses sempre m’han sortit bé …

El pilot de Fiat espera que segueixi la ratxa a l’illa canària en la present edició dels Rally de terra de Lanzarote, una prova que com és habitual es disputarà en dues jornades que puntuarán de manera independent per al Campionat d’Espanya de l’especialitat 2009. Així doncs, Albert Llovera-Borja Rozada (Fiat Grande Punto S2000) afronta la prova de la illa dels Volcans amb l’objectiu d’incrementar el seu compte particular en la provisional de grup N de l’esmentada competició.

Llovera afronta la cita canària amb la moral enfortida després del seu gran resultat a la prova d’Ager, Sense cap mena de dubte competir en la cursa del català m’ha donat un impuls anímic molt important, sobretot després dels registres aconseguits que al final em van portar a la quarta plaça de la classificació scratch. A més el resultat positiu de les proves que vam fer a nivell de notes i conducció també ens poden ajudar en els ral·lis de Lanzarote. Anar ràpid i no cometre errors sobretot durant la primera jornada de competició tornarà a ser l’objectiu primordial en un cap de setmana en el qual hi ha molts punts en joc.
Després de la participació en la prova lleidatana del català de l’especialitat, els tècnics de PCR Sport no van tenir massa temps per introduir millores en el Grande Punto, la veritat és que en els dos dies que va estar el cotxe al taller, l’únic que es va poder fer va ser un revisió a fons i poca cosa més. El cotxe es va embarcar en direcció al port d’Arrecife a on el recollirem just el dia abans de competir. Malgrat que tot serà molt just, intentarem fer una última prova abans de començar el primer ral·li.

El recorregut de la cita de Lanzarote 2009, en cada de les jornades de competició, te un total de 265,73 kms., dels que 75,46 kms., seran de velocitat. En el decurs de l’esmentat recorregut els pilots hauran de superar 9 especials (5 de diferents) que seran les que decidiran la classificació de la prova.
La gran novetat de la tercera visita del Campionat d’Espanya de ral·lis de terra a l’illa de Lanzarote serà el canvi de la localitat que acollirà la competició. En aquest 2009, seran les diferents instal·lacions de Yaiza les que acolliran la logística del ral·li. L’horari previst tant per al dissabte com per al diumenge és idèntic, s’iniciarà la prova a les 8h00, i el final està previst a partir de les 17h00, de la franja horària de les illes Canàries.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF