Gerard Escuer se’n va de Mora amb bones sensacions, encara que ...

El cap de setmana no ha tingut el desenvolupament desitjat per Gerard Escuer (FA) i el seu equip. Una sortida de pista en la primera carrera que el va relegar a l’última psoción i la 13a., plaça en la segona després de superar un toc entre diversos pilots en la primera volta, no és el balanç al que aspirava Escuer en aquest quart meeting del Campionat de Catalunya de kàrting 2009. L’aspecte positiu cal trobar-lo precisament en la segona carrera en la que va aconseguir imposar un ritme de competició que va superar a diversos dels pilots que’l van superar en la classificació degut al toc esmentat.

Escuer tampoc va iniciar amb bones sensacions el meeting de Mora, en els entrenaments oficials va marcar un registre a més de 6 dècimes de la pole i això li va situar en la part mitjana de la graella de sortida. El jove pilot andorrà estava convençut que podia estar mes endavant.
A l’inici de la primera carrera, va mostrar una vegada la seva valentia a la pista i va recuperar diverses posicions, situant-se entre els deu millors de manera clara. Però en un avançament, un toc per darrere el va treure de la pista i en aquest moment es van acabar les possibilitats d’aconseguir un bon resultat en aquesta carrera inicial.
La segona carrera, Sortint des de l’última línia de la graella de sortida, Escuer va sortir de nou amb la idea de llançar-se a l’atac des del mateix inici. Un toc múltiple en els compassos inicials el va obligar a variar en part el seu plantejament, una vegada superat l’obstacle va imposar un ritme molt regular, marcant temps sobre els 53”.5.

No aconsegueixo completar un cap de setmana sense problemes, en aquesta ocasió crec que en els entrenaments oficials ho hagués pogut fer millor. A la primera carrera quan em trobava entre els deu millors i amb un ritme molt bo m’he vist fora de la pista. Sense dubtes el fet més positiu del cap de setmana s’ha produit a la segona carrera en la que he mantingut un ritme fort i regular, el problema és que sortint des de la part final de la graella i amb els problemes inicials era impossible aspirar a una bona classificació. D’aquesta manera s’expressava Escuer al final del meeting de Mora, també deixava clar que malgrat els problemes no pensa llançar la tovallola, estic amb ganes de seguir lluitant, algun dia la sort canviarà. En aquesta categoria l’experiència és encara més important, per evitar aquestes sortides de pista que no saps el perquè s’han produït.

El Campionat de Catalunya de Kàrting continuarà el primer cap de setmana de juliol (dies 4 i 5) al circuit nou de Mora d’Ebre.

Classificacions del quart meeting del Campionat de Catalunya de Kàrting 2009-Parilla X30.
Entrenaments oficials:
1.-Carles Franco (Alpha) 52.917, 2.-Ignacio Calero (Energy) a 0.101, 3.-Alberto Fernandez (FA) a 0.103, 4.-Javier Rodelas (RioMar) a 0.151, 5.-Marc Duaigües (FA) a 0.169, ...11.-Gerard Escuer (FA) a 0.667.
1a. Carrera:
1.- Alejandro Lino (Energy) 12’25.881 2.-Carles Franco (Alpha) a 0.494, 3.-Alberto Fernandez (FA) a 5.116, 4. Javier Rodelas (RioMar) a 6.418, 5.-Ignacio Calero (Energy) a 10.014 ... 17.-Gerard Escuer (FA) a 4 v.
2a. Carrera:
1.-Carles Franco (Alpha) 12’29.008, 2.-Alejandro Lino (Energy) a 0.268, 3.-Alberto Fernandez (FA) a 1.296, 4. Javier Rodelas (RioMar) a 3.350, 5.-Ignacio Calero (Energy) a 3.501 ... 13.-Gerard Escuer (FA) a 16.687.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF