Llovera-Rozada disposats a sortir airosos del repte de Cabanas.

El Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra reprèn la seva marxa després de quatre mesos d’inactivitat. La cita serà el proper cap de setmana (dies 24 i 25 d’octubre) en la localitat corunyesa de Cabanas on es correran dues proves que puntuaran de manera independent per a l’esmentat campionat.
Albert Llovera-Borja Rozada (Fiat Gran Punt S2000) estaran entre els participants amb l’objectiu de lluitar per una plaça d’honor en el Grup N.

El pilot de Fiat ha completat unes jornades molt intenses abans d’iniciar el desplaçament a Cabanas, el test-carrera de Mollerussa i el curs de conducció per a persones de mobilitat reduïda impartit a Toledo, l’han deixat sense temps per pensar en la prova gallega, així ho comenta Llovera: Han estat dies molt intensos però molt gratificants a la vegada. La prova de Mollerussa ens va anar molt bé perquè de manera indirecta vam estar preparant el cap de setmana de Cabanas. Vam estar treballant per deixar el FIAT en les millors condicions i crec que ho vam aconseguir. Estic molt satisfet del treball que vam fer amb els tècnics de l’equip PCR Sport per poder afrontar el recte final de l’espanyol de terra lluitant en les primeres posicions de la categoria. Pel que fa als cursos de conducció formen part del meu compromís amb les persones que poden aprofitar els meus coneixements del tema. Són jornades dures però tan adones que són molt útils, els que assisteixen a aquests cursos t’esprémen a preguntes i aprofiten al màxim tota la informació que se’ls pugui donar.
La doble jornada de competició de Cabanas també serà dur per les característiques que es comenten que tindran les especials, recordo de participacions anteriors que les especials de Cabanas són força trencades, estretes per mig de boscos i amb desnivells importants. O sigui un traçat complicat i que no crec que per a aquest any tingui canvis importants. Haurem d’aplicar-nos molt en els reconeixements per intentar descobrir les possibles sorpreses que s’amaguen enmig de les cronometrades.

El recorregut de la primera jornada de competició a Cabanas tindrà un total d’11 especials cronometrats (4 de diferents). Així doncs tres es disputaran en tres ocasions cadascuna, mentre que el conegut com tram espectacle es disputarà dues vegades. En total 84,03 kms., de velocitat dels 335 kms., que té el ral·li. En la jornada de diumenge, el nombre d’especials a completar serà el mateix, encara que el recorregut és sensiblement més curt, seran 311 kms., a cobrir dels què 75,21 kms., seran cronometrats.
Durant tot el cap de setmana el parc d’assistència estarà situat en la zona de pàrquing de la platja de Cabanas, mentre que l’activitat administrativa estarà ubicada en la Casa do Concello de la localitat gallega.
La sortida del ral·li de dissabte està prevista a partir de les 8h30 des de la zona d’assistència mentre que l’arribada al parc tancat final (Pàrquing de la Casa do Concello) es durà a terme a partir de les 18h37.
En el segon ral·li de Cabanas, s’avançaran els horaris una hora, a causa del canvi horari que es farà efectiu a la matinada del mateix dia.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF