Llovera-Rozada es situan en el podi de Grup N a Cabanas.

Albert Llovera-Borja Rozada (Fiat Grande Punto S2000) van estar entre els 15 equips que van aconseguir superar les especials del 1er Ral·li de terra de Cabanas en unes condicions molt adverses. El pilot de FIAT va acabar aquesta primera jornada de competició a La Corunya en la tercera posició del Grup N (7è scratch). La duresa que de per si ja tenien els trams previstos per a aquest ral·li, es va veure incrementada de manera considerable per la pluja que va caure de manera copiosa en les jornades prèvies i durant la carrera.
La duresa del ral·li queda reflectida en el nombre d’abandonaments que es va produir durant la jornada. Un total de 13 equips van haver de desistir en el seu afany de seguir disputant la prova.
El clar vencedor del ral·li de terra de Cabanas va ser l’equip Yeray Lemes-Oscar Sanchez que al volant d’un Mitsubishi Evo IX van superar amb claredat a Guerra-Cue (Mitsubishi Evo X) a 1’58” i Blazquez-Belzunces (Mitsubishi Evo IX) a 2’16”.

Lluny de deixar-se portar pel desànim davant unes condicions tan adverses, Llovera va iniciar el ral·li sense conservar res, volia un bon resultat i es va llançar a per ell des del mateix inici. Després del tram inicial es va situar en posicions pròximes als deu millors intentant mantenir les distàncies. Després de la primera secció, 6 trams completats, Llovera es situava en la 9a posició scratch i 3r de G.N darrera de Guerra i Senra que mantenien la seva lluita particular per guanyar la categoria producció. En la continuació tot va seguir pel mateix camí i en aquest cas el pilot de FIAT es va beneficiar per l’abandonament dels equips que no van poder resistir la duresa del ral·li, per anar millorant posicions.

En acabar els reconeixements ja érem conscients que el recorregut estaria molt dificil i així ha estat. Els trams com sempre, estrets, trencats i enmig d’arbres... a més amb la gran quantitat d’aigua que ha caigut, el recorregut és impracticable. De totes maneres es tractava de córrer i ho hem intentat en alguns moments ha estat impossible,
Aquestes eren paraules de Llovera una vegada completat aquest primer dia de competició a Cabanas. Per poder mantenir-se en les especials Llovera i el seu equip han hagut de treballar dur, per millorar l’estabilitat en les pistes gallegues hem obert els pneumàtics tot el possible. A més tenint en compte que portem un motor atmosfèric que treballa molt revolucionat, cada vegada que donaves gas perdia l’estabilitat. En aquesta ocasió he hagut de pilotar de manera menys agressiva per a no sortir-me de les pistes... en fi són alguns detalls de l’infern que hem viscut en Cabanas.

Classificació I Ral·li de terra de Cabanas-Grup N.
1.-Guerra-Cué (Mitsubishi Evo X) 1h12’59.5, 2.- Senra-Vazquez (Mitsubishi Evo X) a 1’31.0, 3.-Llovera-Rozada (Fiat Grande Punto S2000) a 9’03.4 , 4.-Sosa-Peñate (Mitsubishi Evo X) a 9’52.6 .

 

Servei de premsa

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF