Gerard Escuer entre els deu millors a Mora.

La pista del circuit antic de Mora d’Ebre va ser l’escenari del cinquè meeting de la temporada del Campionat de Catalunya de Karting. Gerard Escuer (FA kart) va estar una vegada més entre els participants de la categoria Parilla X30, en aquesta ocasió el pilot d’ACA karting va millorar de manera evident i es va situar en la primera de les carreres disputades en la setena plaça de la classificació final, aquesta és fins al moment la seva millor actuació de la temporada.

El pilot andorrà es va mostrar, com és habitual, molt lluitador des del primer moment que va trepitjar la pista. En els entrenaments oficials es va situar en la vuitena posició amb un registre de 49”909 a set desenes de la pole marcada per Albert Fernandez.
Com dèiem, a la primera carrera Escuer es va mostrar molt regular rodant al voltant dels 50” per volta, lluitant per una plaça entre els cinc millors. Al final va preferir no arriscar i assegurar un lloc entre els deu millors, concretament el setè.
La segona carrera va tenir un inici mes complicat. Escuer es va situar en la cinquena plaça en la sortida però es va veure involucrat en un toc entre diversos pilots abans de finalitzar la primera volta, aquest incident el va relegar als darrers llocs del grup de participants. Lluny de deixar la competició, va seguir lluitant i marcant excel·lents registres en carrera, fins i tot millors que en la prova anterior, encara que aquesta vegada sense la possibilitat de concretar la seva actuació amb un bon lloc en la classificació final.

Malgrat el resultat en a la segona carrera del meeting, el pilot de l’ACA karting va deixar les instal·lacions del karting de Mora confortat amb la seva actuació: Ha estat un cap de setmana molt positiu per a mi, he rodat a prop dels més ràpids i he aconseguit un bon resultat. Me’n vaig content de Mora encara que m’hagués agradat corroborar la meva setena posició de la primera carrera en la següent. El taló d’Aquil·les del jove pilot andorrà és precisament la seva joventut en una categoria que podríem catalogar d’atípica, Sense cap dubte els rivals en general em segueixen superant en experiència i això es nota quan en les maniobres en grup et trobes, sense saber com, fora de la pista. La X30 és una categoria en què es barregen pilots amb molts anys de competició en seu haver amb uns altres que estem començant. Malgrat tot segueixo creient que és una bona escola, s’aprèn molt encara que de vegades és dur.

El proper meeting del Campionat de Catalunya de Karting es disputarà en Alcarràs l’últim cap de semana de juliol (dies 25 i 26).

Classificacions del cinquè meeting del Campionat de Catalunya de Karting 2009-Parilla X30.