Per fi Alex Bercianos podrà tornar a competir.

El retorn a la competició del pilot del RACC serà precisament en la prova del Campionat del Món de l’especialitat que organitza el seu club. Bercianos, en aquesta ocasió amb Albert Garduño a la seva dreta a l’habitacle de la Mitsubishi Lancer Evo X de l’equip RMC Motorsport, estaran en el podi de sortida del Ral·li RACC 2009, 45 Ral·li Catalunya-Costa Daurada el proper dia 1 d’octubre.
Per a Bercianos, que porta mes de tres mesos sense competir, serà tot un repte completar, en la seva primera participació, un ral·li de tres dies i amb més de 350 kms., cronometrats.

El recorregut preparat pels membres del RACC per a la seva prova d’aquesta temporada té un traçat que 1299,13 kms., dels quals una mica menys de la tercera part corresponen a les 18 especials cronometrades (9 de diferents) que decidiran la prova. El ral·li es divideix en tres etapes:

La paraula il·lusió potser sigui la que millor defineix l’estat d’ànim de Bercianos abans d’iniciar el Catalunya 2009. aquestes eren les seves paraules: Poder disputar una prova del mundial, i concretament el Catalunya, és per a mi un somni fet realitat. A priori em plantejo l’objectiu de poder portar el meu cotxe al parc tancat final de Salou, això voldria dir que he fet molts quilòmetres, un fet que, després de tres mesos sense competir i tenint en compte que és el meu segon ral·li d’asfalt al volant de la Mitsubishi, representaria una experiència molt important de cara a propers compromisos.
Alex és conscient de la dificultat que comporta disputar una prova d’aquestes característiques: Assumeixo el repte de competir en un escenari completament nou per mi i a més amb tan sols dues passades de reconeixements pels trams. Físicament també serà una prova de gran dificultat, però com he dit abans és una oportunitat única per créixer en aquest esport i no el penso desaprofitar.
A més cal comentar que Bercianos disputarà la prova del RACC amb Albert Garduño com a copilot, Encara que ens coneixem des de fa temps será la primera vegada que coincidirem en l’habitacle d’un cotxe de competició. Albert és un copi d’experiència contrastada i ve a ocupar el lloc que Oriol Julià ha deixat vacant per motius laborals.

Així doncs, Bercianos-Garduño estaran entre els equips que a partir de la 8h00 del matí de divendres dia 2 d’octubre prendran la sortida real del RallyRACC 2009 des del parc d’Assistència situat a PortAventura.

Servei de premsa.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF