Bercianos-Garduño completen la primera etapa segons el guió previst.

El nou tandem, Alex Bercianos-Albert Garduño (Mitsubishi Evo X), han completat la primera etapa del RallyRACC 2009 - Ral·li Catalunya Costa Daurada complint tots els objectius que s’havien plantejat a priori. Bercianos va acabar aquesta primera jornada de competició en la tercera plaça de la Copa Producció Ral·li Racing. El pilot del RACC es va situar, després de superats les sis primeres especials de la competició, a gairebé 2’ de Senra-Vazquez (Mitsubishi Evo X) que va entrar en el parc tancat de PortAventura com líder de la categoria Producció. Cal destacar la 12a plaça que ocupen ara mateix, Bercianos-Garduño en la classificació provisional de Grup N.

El guió previst per Bercianos i el seu equip tenien previst un inici conservador i anar millorant el ritme a mesura que avançava el ral·li, i així ha estat: Hem completat una etapa de menys a més, en les primeres especials estàvem a gairebé 1,5“/km., dels nostres rivals de la Copa, i al final aquestes diferències s’havien reduït sensiblement. Ens hem assentat en la tercera plaça de la nostra categoria i estem a prop dels deu primers del Grup N, en què tenen cabuda pilots i mecàniques de nivell internacional reconegut. Ha estat sens dubte una jornada molt positiva en el meu retorn a l’asfalt.
La satisfacció de Bercianos al final d’aquest primer día de competició a Catalunya era evident, a més també destacava el treball en equip amb el seu nou copi, així ho explicava: És la primera vegada que correm junts i he pogut apreciar variacions importants en quan a la manera d’afrontar el ral·li. He notat el que és anar ràpid en les especials, en aquests moments crec que fins ara anava a passar, sense prendre riscos i marcant registres que han anat millorant a mesura que anàvem superant quilòmetres. Estem una mica tocats físicament però amb la moral al cent per cent per a demà per seguir en la línia ascendent que hem iniciat.

Per a demà el repte també és important. Seran 128 kms., cronometrats amb un traçat total de gairebé 450 kms., Cal destacar les dues passades per l’especial reina de la cita del Campionat del Món de Ral·lis que es disputa en terra catalana. Ens referim al tram El Priorat-Ribera d’Ebre de 38,27 kms., de recorregut.

Classificació de la primera etapa de la PRR Producció-RallyRACC 2009.

1.- Senra-Vazquez, 1h20’58.5 , 2.-Guerra-Cué, a 0’43.9 , 3.-Bercianos-Graduño, a 1’58.7 , 4.-Marquez-Goñi, a 8’30.5 .
Classificació de la primera etapa del GrupoN-RallyRACC 2009.

1.-Asi-Zsuzsa (Mitsubishi Lancer Evo IX) 1h18’52.6, 2.- Gassner-Wuestenhagen (Mitsubishi Lancer Evo IX) a 0’38.5 , 3.- Brynildsen-Giraudet (Mitsubishi Lanceer Evo IX) a 1’04.3 ...
7.-Llovera-Rozada (Fiat Grande Punto S2000) a 3’14.6 ...
12.-Bercianos-Garduño (Mitsubishi Lancer Evo X) a 4’04.6 .

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF