Bercianos-Garduño segueixen millorant en el Ral·liRACC 2009.

Alex Bercianos-Albert Garduño (Mitsubishi Evo X) van completar de manera molt regular la segona etapa del RallyRACC 2009-Ral·li Catalunya Costa Dorada, mantenint les seves posicions en les diferents classificacions i el que és més important, amb un un excel·lent ritme de carrera que li permet acostar-se als registres dels pilots que els precedeixen. En aquesta segona jornada de competició han hagut de superar una punxada en la primera especial i malgrat l’incident han sabut mantenir la concentració que els ha portat a marcar el seu primer scratch parcial en la prova.

Per al pilot del RACC ha estat una altra jornada positiva en què ha seguit acumulant experiència de cara a propers compromisos, aquest era el seu comentari: Crec que al costat d’Albert (Garduño) estem fent un excel·lent treball d’anàlisi una vegada superem les especials. És evident que hem millorat en confiança en diferents facetes del meu pilotatge i seguim treballant per veure que podem fer perquè les notes siguin prou efectives i ens permetin guanyar en efectivitat i de passada millorar els nostres registres. Estic molt satisfet de com estan sortint les coses en aquest Catalunya, esperem arribar fins al final, l’objectiu s’hauria complert.
Malgrat les excel·lents sensacions amb què Bercianos ha acabat aquesta segona etapa del Catalunya 2009, no tot ha estat positiu: En aquesta ocasió l’inici ha estat dur, hem punxat en la primera especial i això ens ha fet perdre temps en la classificació. De totes maneres això ha estat un mal menor, era important reparar el problema i seguir competint. L’hem aconseguit i en la continuació tot ha sortit bé. Demà més.

La tercera etapa és la de menor recorregut del RallyRACC 2009, tot i així seran 365 els quilòmetres que hauran de superar els participants que segueixen en carrera de què 93,88 kms., són de velocitat. En aquesta ocasió l’especial amb més gran dificultat serà Santa Marina amb 26,51 kms., A aquestes altures de la competició es comença a notar el desgast tant dels pilots com de les mecàniques.

Classificació després de la segona etapa de la PRR Producció-RallyRACC 2009.

1.- Senra-Vazquez, 2h43’39.8 , 2.-Guerra-Cué, a 10’41.1 , 3.-Bercianos-Graduño, a 11’06.5
Classificació després de la segona etapa del GrupN-RallyRACC 2009.
1.-Asi-Zsuzsa (Mitsubishi Lancer Evo IX) 2h39’04.6, 2.- Brynildsen-Giraudet (Mitsubishi Lanceer Evo IX) a 0’19.3 , 3.- Gassner-Wuestenhagen (Mitsubishi Lancer Evo IX) a 1’13.2 ...
11.-Bercianos-Garduño (Mitsubishi Lancer Evo X) a 15’41.7 .

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF