Bercianos-Garduño, compleixen els objectius en el Ral·li Catalunya 2009.

Alex Bercianos-Albert Garduño (Mitsubishi Evo X) van saldar la seva participació en el RallyRACC 2009-Ral·li Catalunya Costa Daurada, penúltima prova del calendari del Campionat del MÓN de Ral·lis, aconseguint la tercera posició en la classificació de la PRR Producció, una cateogría que va ser dominada de principi a fi pels pilots gallecs Victor Senra-David Vazquez. A més el vencedor del Volant RACC 2008 es va situar, en aquesta última etapa, entre el top 10 del Grup N, una classificació encapçalada pels equips habituals de Campionat del Món de Producció.

Bercianos-Garduño veien possibilitats de guanyar-li la segona posició a Benito Guerra que va acabar amb problemes la jornada anterior, i van decidir provar: Hem iniciat amb un scratch (primer pas per Riudecanyes) entre els vehicles de producció amb la intenció de pressionar a Benito que el teníem just per davant, però la neutralització de la següent especial l’hem acusat. A partir d’aquest moment hem considerat la situació i hem decidit mantenir un bon ritme però sense prendre riscos ja que estàvem a prop d’aconseguir el nostre objectiu inicial, que no era un altre que completar el RallyRACC 2009.
Així doncs objectiu aconseguit i en una primera valoració, Bercianos destaca sobretot la progressió que ha mantingut des del primer dia de carrera: Crec que he aconseguit un bon ritme de competició en asfalt en la meva segona carrera sobre aquesta superfície pilotant la Mitsubishi, a més amb nomes dues passades en els reconeixements de les especials. He millorat la confiança i això permetrà en propers compromisos fer unes notes més optimistes. En resum estic satisfet del treball realitzat aquesta setmana i vull agrair públicament el suport rebut per part dels esponsors i de RMC.

Com es desprèn de les seves paraules, Bercianos es mostrava eufòric per haver entrat el seu Mitsubishi en el parc tancat de Salou després de completar la seva primera participació en una prova del mundial, el Ral·li Catalunya-Costa Daurada.

Classificació final de la PRR Producció-RallyRACC 2009.
1.- Senra-Vazquez, 3h49’14.8 , 2.-Guerra-Cué, a 10’08.2 , 3.-Bercianos-Graduño, a 10’21.4 ,.
Classificació final del GrupoN-RallyRACC 2009
1.- Brynildsen-Giraudet (Mitsubishi Lanceer Evo IX) 3h41’22.7, 2.- Asi-Zsuzsa (Mitsubishi Lancer Evo IX) a 0’21.2 , 3.- Gassner-Wuestenhagen (Mitsubishi Lancer Evo IX) a 2’55.5 ...
10.- Bercianos-Garduño (Mitsubishi Lancer Evo X) a 18’23.5 .
16.- Llovera-Rozada (FIAT Grande Punto S2000) a 35’04.4 .

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF