Llovera-Rozada tancaran la temporada a Ejea de los Caballeros.

El 1è Ral·li de terra d’Ejea de los Caballeros posarà el punt final al Campionat d’Espanya de l’especialitat.Albert Llovera-Borja Rozada (Fiat Grande Punto S2000) estaran entre els participants amb l’objectiu de confirmar el subcampionat del Grup N. Llovera afronta el repte convençut de les seves possibilitats però amb la incertesa normal d’haver de jugar-se el podi de la seva categoria en un escenari que no coneix.

Malgrat estar més d’un mes sense competir i de que la temporada molt avançada, el pilot de Fiat es mostra optimista i amb ganes de completar el ral·li entre els millors del G.N, aquestes eren les seves paraules abans d’iniciar el desplaçament a la localitat aragonesa: És un ral·li nou per a tots i amb un recorregut atípic, dels 200 kms., del traçat la meitat són de velocitat, a més les quatre especials que es corren a la tarda són seguides, és a dir no hi ha cap assistència entre bucle i bucle... Caldrà estar molt concentrat en els reconeixements per plantejar una estratègia efectiva segons el tipus de terreny.
En l’aspecte tècnic, poques novetats presentarà el Grande Punto de Llovera, podríem dir que novetats cap, el que s’ha fet és una revisió a fons després del desgast que va ocasionar la prova de Cabanas, va ser un ral·li molt dur en què les mecàniques van patir molt i per tant els tècnics de PCR Sport han hagut de treballar en conseqüència. Espero que en aquesta ocasió puguem competir en condicions mes favorables a les característiques tècniques de la meva mecànica.

Com bé diu el pilot de FIAT, el traçat dissenyat pels responsables del RACE per a la prova que tanca el calendari del seu campionat té un format habitual, amb dos bucles de dues especials cadascun que es repeteixen dues vegades, però amb un quilometratge que no s’ajusta al standard. El recorregut té un total de 204,33 kms., dels quals 99,50 kms., corresponen a les 8 especials (4 de diferents) que decidiran la classificació. Es a dir un 49% dels quilometres a superar seran cronometrats.

A les 9h00 del dissabte vinent (día 12) s’iniciaran les hostilitats des del podi situat en el Parc Central d’Ejea de los Caballeros, mentre que l’entrada del primer vehicle en el parc tancat final, ubicat en el camp de futbol de l’esmentada localitat, està prevista a la 15h46.
Les instal·lacions del Recinte Firal acolliran el parc d’assistència dels equips que tancaran la temporada en unes dates que també són atípiques per al Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra.

Classificació provisional del Grup N abans de la prova d’Ejea dels Caballeros.

1.- Benito Guerra, 146 punts, 2.- Albert Llovera, 97 p., 3.- Willy Villanueva, 96 p., 4.- Victor Senra, 82 p., 5.- Eduard Fores, 50 p.

 

Servei de premsa

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF