El Ral·li Sierra Morena, una cita sense precedents per a Vinyes-Mercader.

Joan Vinyes-Jordi Mercader disputaran per primera vegada dissabte vinent (dia 17) el Ral·li Sierra Morena, prova vàlida per al Campionat d’Espanya de l’especialitat i penúltima del calendari de la Challenge Clio Cup R3 2009 de ral·lis. El pilot andorrà afronta la prova andalusa amb l’objectiu de seguir ampliant el seu avantatge davant de la copa monomarca de Renault i assegurar de manera gairebé definitiva el seu segon triomf consecutiu en l’esmentada challenge.

El traçat preparat per l’Escuderia Rall Racing juntament amb la Federació Andalusa té un total de 616 kms., amb 8 especials (4 diferents) que com característica comuna cal destacar que les 4 especials superen els 20 kms., i totalitzen 186 kms., de velocitat. L’especial inicial del ral·li, Pozoblanco cn 25,28 kms., és la més llarga del recorregut.

El Sierra Morena és un ral·li que fins aquest moment no està en el palmarès de proves disputades del pilot andorrà: L’any passat vam fer els reconeixements de les especials abans de seguir viatge a Xerès on vam disputar una prova del CER. Així doncs coneixem més o menys l’escenari però no a ritme de competició. Intentarem encertar amb les notes i poder completar una carrera a bon ritme, o sigui a prop de les posicions del davant. Malgrat tot, per a Vinyes assegurar la classificació de la Challenge Clio Cup R3 continua tenint prioritat: El nostre avantatge és important però no definitiu, a Còrdova podríem sentenciar, si aconseguim ampliar la diferència pel que fa als nostres rivals... De totes maneres, per reglament, estem obligats a disputar el Shalymar o sigui que passi el que passi aquest dissabte, tenim una segona oportunitat per aconseguir l’objectiu prioritari de la temporada.

L’activitat del ral·li cordovès es centralitzarà en Covisa – Ciutat Mercedes. El parc d’assistència i les diferents seccions administratives de la prova s’ubicaran en les instal·lacions de l’esmentada zona industrial.
El Paseo de la Victoria serà escenari de la cerimònia de sortida, divendres (dia 16) a partir de les 20h30, i del lliurament de premis, dissabte (dia 17) a partir de les 21h30.

Classificació provisional de la Clio Cup 2009, abans de la disputa del Ral·li Sierra Morena.
1.-Joan Vinyes, 93 punts, 2.-Fran Cima, 62 p., 3.-Jonhatan Perez, 57 p., 4.-Miguel Arias, 54 p. , 5.-Carlos Oliveira, 22 p.

Horarios - 27 Rallye Sierra Morena.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF