Gerard Escuer segueix sense sort en el català de X30.

Després de la prometedora actuació en la prova del Campionat d’Espanya de X30 disputada en Alcala del Río, Gerard Escuer semblava haver trobat el ritme que li permetria estar entre els més ràpids del campionat català de la categoria. La realitat ha estat molt diferent, el pilot de l’ACA karting ha tingut els problemes de sempre (pneumàtics i tocs múltiples) que l’han allunyat del seu objectiu, que no era un altre que entrar entre els deu primers en el meeting disputat en la pista del kartódromo de Sallent.

Les coses ja es van torçar des de la disputa dels entrenaments oficials, en què el pilot andorrà va quedar a gairebé 2” de la pole, que a Sallent va ser per a Manuel Bejarano amb un registre de 1’08.113 . El desenllaç de les carreres va ser molt semblant, en les dues bona sortida d’Escuer, que li servia per recuperar fins a la zona mitjana de la graella de sortida, a partir d’aquí, tocs entre diferents pilots el van endarrerir quedant sense opció a recuperar fins als llocs d’honor. La 14a i la 12a posició van ser el bagatge que el pilot andorrà va aconseguir en el penúltim meeting del calendari de la X30.

Escuer va deixar les instal·lacions del karting de Sallent molt decebut per la manera que havia transcorregut el cap de setmana: Estava convençut que milloraria actuacions anteriors, però no ha estat possible. En el català de X30 cada vegada em resulta més difícil concentrar-me a competir. Estic més pendent de que no et treguin de la pista que de traçar de manera correcta. Ara mateix estic molt desmotivat i crec que no té cap sentit disputar l’últim meeting... veurem. Segons es desprèn de les seves paraules, el jove pilot andorrà ha viscut un cap de setmana molt difícil per diferents motius, És cert que a part dels tocs que he tingut, el meu kart tampoc no estava en les millors condicions per competir. La dura batalla que vam haver de superar a Sevilla va deixar seqüeles clares en el xassís... ha estat un cap de setmana per oblidar.

El meeting que tancarà el Campionat de Catalunya de Karting de la categoria X30 es disputarà a Juneda els dies 10 i 11 d’octubre.

Classificacions del sisè meeting del Campionat de Catalunya de Karting 2009-Parilla X30.
Entrenaments oficials:

1.-Manuel Bejarano (FA) 1’08.113, 2.-Javi Huete (Merlin) a 0.239, 3.-Marc Centellas (Maranello) a 0.572, ...15.-Gerard Escuer (FA) a 1.987 .
1a. Carrera:
1.- Ignacio Calero (Energy) 16’26.586 2.-Manuel Bejarano (FA) a 2.103, 3.- Carles Franco (Alpha) a 3.195, ...14.-Gerard Escuer (FA) a 22.055 .
2a. Carrera:
1.-Manuel Bejarano (FA) 16’06.379, 2.-Ignacio Calero (Energy) a 2.256, 3.-Carles Franco (Alpha) a 2.711, ... 12.-Gerard Escuer (FA) a 27.668.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF