Joan i Amàlia Vinyes optimistes davant la cita de Xest.
Josep M. Dabad amb ganes de debutar al volant del Leon.

Tot està en ordre perquè els pilots de l’Equip Vinyes Dabad, Joan i Amalia Vinyes i Josep M. Dabad, iniciïn la seva participació a la Copa d’Espanya de Resistència 2009. L’escenari del primer meeting d’aquesta competició serà el Circuit de la Comunitat Valenciana, La cita? El pròxim cap de setmana, dies 7 i 8 de Març.

L’equip andorrà tornarà a confiar, una temporada més, en els tècnics de Monlau Competició per a la posta a punt i assistència en el box dels seus vehicles. En aquesta ocasió seran dos Seat Leon, en un compartiran volant els germans Vinyes, mentre que l’altre estarà pilotat per Josep M. Dabad i el pilot català Francesc Fontanelles.

Així doncs els germans Vinyes repeteixen en una competició en la que va debutar Amalia la temporada passada, sens dubte aquest any els objectius a priori són més optimistes, segons Joan, coneixent els circuits i el vehicle amb el que participarem en aquesta Copa d’Espanya, penso que estem en condicions de lluitar des de l’inici per les posicions capdavanteres en cadascuna de les carreres. Fa unes quantes setmanes vam tenir l’ocasió de fer una jornada de test a Xest i va quedar molt clar que les diferències, pel que fa al crono, entre la meva germana i jo s’han reduït de manera considerable, això ens permetrà posar en pràctica diverses estratègies de carrera.
Com de costum a l’inici d’un campionat, no coneixem el potencial dels nostres rivals, i el factor sort també és important en les carreres. És cert que som optimistes.

Per al debutant Josep M. Dabad la situació és del tot diferent, em trobo a la mateixa situació que Amalia fa un any, he d’adaptar-me a gairebé tot i per tant en aquests moments no es pot pensar en la classificació. De totes maneres vaig acabar molt satisfet dels entrenaments que vaig fer a la pista valenciana i també a Calafat. Crec que amb l’ajuda de Joan i l’Amalia podré progressar a cada carrera. Aquest és el meu objectiu.

 

Servei de premsa.

Horaris - Circuit de la Comunitat Valenciana

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF