Alex Loan disputarà la 14ª. Winter Cup.

El pilot andorrà de l’equip Genikart, Alex Loan, disputarà el pròxim cap de setmana (dies 20, 21 i 22 de Febrer) la 14ª edició de la Winter Cup en la categoria KF3, una de les proves amb més prestigi del calendari internacional de kàrting. La prova,que es disputa al circuit de Lonato (Itàlia), acollirà en la seva edició del 2009 a un total de 102 pilots, de l’esmentada categoria, entre els quals es troben els millors especialistes que formen part dels equips oficials de l’especialitat.

Després de competir en la mateixa pista a la prova inicial de les WSkarting, Loan afronta el repte amb l’objectiu de seguir un procés d’aprenentatge que està en la seva fase inicial, acabo d’arribar a unes competicions en les que la majoria de pilots em superen en experiència. El nostre objectiu és seguir amb la línia que ens van marcar a l ‘inici de l’any, ara mateix ens centrem a millorar els nostres registres cada vegada que sortim a la pista, això sens dubte ens portarà a escalar posicions a la classificació.

Una vegada tancada la seva participació en la diferents mànegues lliures que els organitzadors (South Garda Kàrting)han programat durant la setmana, al pilot andorrà li arribarà el moment de la veritat durant la jornada de divendres (dia 20) en la que competirà en els entrenaments oficials i les sèries de classificació per aconseguir una plaça entre els 51 millors, el que li donaria opció a disputar les semifinals. A la final només tenen accés els 34 pilots més ràpids, 17 de la semifinals i 17 de la repesca.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF