Alex Loan a prop de la final a la Winter Cup 2009.

Alex Loan (Genikart) va completar una esperançadora actuació en la 14a Winter Cup KF3, al acabar en la 25a posició de la segona semifinal de l’esmentada prova disputada a la pista de Lonato (Itàlia), en la que es van donar cita els millors equips de kàrting d’Europa.
El podi absolut de la Winter Cup 2009 va estar format pel pilot rus Danil Kvyat, l’italià Marciello Rafaelle i l’espanyol Gerard Barrabeig.

Una vegada superades unes intenses mànegues lliures, en les que el pilot andorrà va seguir el seu procés d’adaptació tant a la pista com la mecànica que pilota la present temporada, va arribar el primer repte del cap de setmana, les mànegues d’entrenaments oficials, Loan les va superar aconseguint el 58è lloc, és a dir un lloc en la part mitjana de la graella a mes de 4 dècimes del millor temps aconseguit pel pilot italià Marciello Rafaelle (44”276).
El centenar de pilots classificats van ser distribuïts en sis grups per disputar les sèries classificatòries, el pilot de Genikart, després d’assolir una 14a plaça en una d’aquestes sèries, va acabar en la 34a posició geeral, una classificació que li donava opció a participar en la repesca per estar en una de les semifinals. El més ràpid dels tres grups en els que competia Lan, va ser el pilot rus Eduard Frolenkov seguit de Carlos Sainz.
Loan va tenir una destacada actuació en l’esmentada repesca, i es va situar entre els 17 millors d’aquesta mànega, concretament el 15è lloc, amb el que va aconseguir el seu objectiu, estar a la graella de sortida d’una de les mànegues prèvies a la final.
En la semifinal, el pilot andorrà va seguir la seva lluita per acostar-se als millors, però en aquesta ocasió va haver de conformar-se amb la 25a plaça, i per tant a 8 posicions de poder disputar la gran final.

Després de correr una de les cites de més renom de la temporada, Loan i el seu equip van deixar la pista italiana amb bones sensacions, segons el responsable de l’equip (Thierry Canga), és clar que queda molt treball per fer, estem a l’inici d’una temporada en la que per primera vegada l’Alex està lluitant amb graelles molt nombroses i a més amb els millors pilots d’Europa. Malgrat que no serà fàcil, sóc optimista perquè l’Alex està progressant ràpid.

Com dèiem, Loan i el seu equip deixen Itàlia, però per poc temps, la pròxima cita per a l’equip del pilot andorrà també serà en terres transalpines, en concret a la pista de Sarno els dies 6, 7 i 8 de març, serà el segon meeting de les Winning Sèries de Kàrting de la present temporada.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF