Llovera recupera la confiança en el Ral·li de terra d’Ager.


Albert Llovera-Borja Rozada (Fiat Grande Punto S2000) van completar en la quarta plaça de la classificació scratch (guanyador de Grup N), la seva participació en el 2n Ral·li de terra d’Ager, prova vàlida per a la Copa de Catalunya de l’especialitat. Llovera que va decidir disputar el ral·li català com preparació a la doble cita de Lanzarote, va tenir ocasió de comprovar que el seu Fiat funciona a la perfecció a més de provar diversos canvis tant en la seva conducció com en l’apartat de notes. Així doncs objectiu complert per a Albert i el seu equip.
La calor i la gran quantitat de pols acumulat en les pistes van marcar un ral·li en el que durant la seva disputa el cel va estar cobert de núvols i va ploure tímidament.

La quarta posició final va ser motiu de satisfacció per a Llovera, l’objectiu principal era agafar ritme després de molt temps sense competir. Em va costar entrar en la carrera, de totes maneres estic molt content de la reacció que hem tingut després del primer bucle després del qual tenia diversos cotxes de 2RM per davant. La quarta plaça scratch en l’última especial ha estat la clara demostració que hem acabat a un ritme excel·lent. Llovera comentava d’aquesta manera el seu bon final de ral·li i seguia explicant els canvis que havien fet en la prova de Ager, són solucions que afecten sobretot a la conducció i a les notes, Pel que fa al primer apartat he intentat ser més efectiu en les corbes ràpides intentant tirar el cotxe abans per sortir un mica més ràpid, de moment les coses han sortit bastant bé. A més amb el Borja hem fet algunes variacions en la manera d’anotar les especials, amb l’objectiu de tenir el màxim d’informació a cadascun dels obstacles a superar.

Cal esmentar que Llovera i els tècnics de PCR Sport van començar abans que la resta de participants la seva activitat a Lleida aquest cap de setmana, encara que en aquest cas la competició quedava en segon pla. Aquest era el comentari del pilot de Fiat sobre aquest tema, vam estar en un circuit de Lleida fent un curs de conducció adaptada organitzat per ASPID i Guidosimplex. Vaig fer mes de 50 kms., en aquest circuit de terra, donant a conèixer a les persones que van pujar al meu costat, diferents solucions als problemes que es poden plantejar en la conducció d’un vehicle adaptat.

Classificació del 2n Ral·li de terra d’Ager.

1.-Roma-Barceló (Mitsubishi 4x4 Proto) 44’04, 2.-Vinyes-Mercader (Subaru Impreza) a 1’04”, 3.-Gomez-Izquierdo (Subaru Impreza) a 2’57”, 4.- Llovera-Rozada (Fiat Grande Punto S2000) a 4’15”, 5.-Serrat-Jimenez (Ciotroën C2) a 4’18”.

La pròxima cita per a Llovera-Rozada al volant del seu Fiat Grande Punto S2000 serà l’últim cap de setmana de juny (dies 27 i 28), disputarà la prova doble de Lanzarote, vàlida per al Campionat d’Espanya de l’especialitat.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF