Loan espera tenir millor sort en el Trofeu Margutti.

Una vegada més aquesta temporada, Alex Loan ha posat rumb a Itàlia, en aquesta ocasió a Castelleto, per competir amb l’elit del kàrting internacional de la categoria KF3, en el 20 Trofeu Andrea Margutti, una de les proves de prestigi que any darrera any organitza el club Parma Kàrting. L’objectiu del jove pilot andorrà serà estar entre els 34 millors de la seva categoria després de la semifinals. Aquesta classificació li donaria la possibilitat, per primera vegada aquest any, de poder disputar una final de la seva categoria.

L’estructura horària de la prova és molt semblant a la de les competicions que ha disputat en aquest inici de temporada. És a dir fins al dijous (día 19)diverses mànegues d’entrenaments lliures, algunes obligatòries. El divendres, i una vegada superades les habituals verificacions, es disputaran les sèries cronometrades. La jornada del dissabte, será sens dubte la més dura, es correran les mànegues classificatòries. El diumenge amb la disputa de la repesca, semifinals i final, els pilots que s’hagin classificat, es tancarà un ajustat programa en el que el mínim error té conseqüències determinants per poder seguir en la competició.

A Sarno la climatologia va provocar que l’equip del pilot andorrà hagués de variar el seu objectiu inicial, en aquesta ocasió Loan espera tenir més sort, per a mi les mànegues lliures són molt importants, no conec la pista i poder fer quilòmetres abans de començar la competició és bàsic. A més si ho puc fer amb la pista seca molt millor,al no tenir cap referència ens podem centrar a trobar la millor posta a punt sobre l’asfalt sec. Així doncs, aconseguir el més aviat possible un bon ritme de competició és l’objectiu prioritari del pilot de Genikart, sense cap mena de dubte, això ens permetria estar en posicions avançades a la graella de sortida de les sèries i en conseqüència augmentarien les opcions d’entrar a la final...

El circuit 7 llacs de Castelleto serà l’escenari d’un nova edició del Trofeu Andrea Margutti. En aquesta ocasió un pilot andorrà lluitarà per estar entre els millors de la categoria KF3.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF