Llovera-Rozada segueixen molt enchufats.

Una punxada va privar a Albert Llovera-Borja Rozada (Fiat Gran Punt S2000) de lluitar per aconseguir la Victòria absoluta en el 4t Ral·li de terra de La Guàrdia d’Urgell, tercera prova vàlida per a la Copa de Catalunya de l’especialitat. Llovera-Rozada van estar al final en el podi de la prova, concretament en la tercera posició i guanyadors del Grup N, després de protagonitzar una actuació al límit en unes condicions molt dures.
A més de que els termòmetres van pujar molt en la comarca lleidatana, els participants van haver de superar un traçat que es va caracteritzar per la gran quantitat de pols i pedres soltes en les pistes. Cal destacar que només van acabar la meitat dels equips que van prendre la sortida, 13 de 26.
Els organitzadors del ral·li (WRC Management) van preparar un recorregut amb un total de 6 especials, 2 diferents, que sumaven un total de 56 kms., de velocitat. Una vegada acabada la tornada de reconeixement Albert mostrava el seu optimisme habitual, el comentari era obvi, Està fent molta calor, diuen que demà en farà més, per la qual cosa tant nosaltres com les mecàniques patirem molt.

No li va faltar raó, Llovera de totes maneres va afrontar el ral·li molt combatiu, Des del mateix inici hem anat a per totes per veure quines opcions teníem d’estar entre els millors al final. Estic molt satisfet dels cronos en general, les diferències amb els més ràpids han estat mínimes i per primera vegada hem estat molt a prop d’aconseguir el nostre primer scratch en una prova del català de terra. Aquestes carreres estan sent molt importants per mantenir el ritme de competició en aquests moments d’inactivitat del Campionat d’Espanya de l’especialitat que segueix sent el nostre principal objectiu. Aquestes eren les paraules de Llovera mentre esperava el moment de pujar al podi del ral·li català, i es lamentava del complicat inici de la carrera, la punxada en la primera especial ha estat sens dubte un contra-temps, encara que previsible en un recorregut com el que hem hagut de superar. Per sort el problema no ha anat a més i amb el canvi de la roda tot ha quedat solucionat, hem seguit amb el guió que ens havíem marcat a priori.

Classificació del 4rt Ral·li de terra de La Guardia d’Urgell.

1.-Gomez-Izquierdo (Subaru Impreza) 38’41, 2.-Pou-Muñoz (Mitsubishi Lancer Evo IX) a 0’44”, 3.-Llovera-Rozada (Fiat Grande Punto S2000) a 1’04”, 4.- Paradell-Marin (Mitsubishi Lancer Evo VI) a 1’55”, 5.-Folch-Argemí (Mitsubishi Lancer Evo V) a 2’02”.

El següent repte que hauran d’afrontar Llovera-Rozada serà sobre asfalt. Fiat decidirà a mitjans de la propera setmana el ral·li vàlid per a l’I.R.C., que el pilot andorrà disputarà com a preparació del Ral·li Catalunya-Costa Dorada (3,4 i 5 Octubre), el dubte està entre el Ral·li del Va venir de Madeira (Portugal) i el Ral·li de Barum (República Txeca).

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF