Els germans Vinyes descobriran el circuit d'Almeria.

El circuit d’Almeria acull per primera vegada una prova de la Copa d’Espanya de Resistència, serà la tercera cita del calendari 2009 d’aquesta competició que es disputarà el pròxim cap de setmana (dies 30 i 31 de Maig).
Amalia i Joan Vinyes estaran a l’escenari andalús per disputar el meeting al volant del Seat Leon 08 de l’equip Baporo Motorsport.

Per als pilots andorrans l’escenari és totalment desconegut ja que tampoc han tingut l’ocasió de conèixer-lo de manera virtual, No conec res del traçat de la pista de Almeria ni tan sols tinc referències d’altres pilots que ja hi han rodat. Del que si estic convençut és que la calor serà un dels elements a batre tant per nosaltres com per a les mecàniques que en aquest aspecte patiran més que a les competicions anteriors. Aquestes eren les paraules de Joan sobre una prova que afronta de la manera habitual malgrat desconèixer els detalls de la pista, Abans d’iniciar-se el meeting, intentarem reconèixer la pista a peu o en el mitjà que ens deixin. És important trobar els punts complicats del traçat abans d’asseure’ns al volant del cotxe i veure la millor manera de superar-los. En les tandes lliures l’objectiu serà posar en pràctica les decisions preses en el reconeixement previ i fer les correccions necessàries. Veurem com surt tot.

Per als germans Vinyes l’activitat a la pista s’iniciarà dissabte a partir de la 9h35, en uns entrenaments lliures que en aquesta ocasió seran de vital importància per al desenvolupament de les carreres que es disputaran en la jornada de diumenge a partir de les 9h00.

Classificacions provisionals de la Copa d’Espanya de Resistència.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF