Llovera-Rozada repeteixen podi en el català de terra.

Albert Llovera-Borja Rozada (Fiat Gran Punt S2000) van disputar la penúltima prova del calendari de la Copa de Catalunya de Ral·lis de terra, 1er Ral·li de terra del Pla d’Urgell, amb l’objectiu d’afinar al màxim seu Fiat S2000 de cara a la cita doble del Campionat d’Espanya de l’especialitat que es disputarà el proper cap de setmana a Cabanas (A Coruña). Llovera va completar amb èxit la seva participació a la prova de Mollerussa acabant en el podi scratch final, concretament en la tercera plaça, i guanyant el Grup N.
Així doncs, malgrat tenir un inici en que els problemes en el comandament del gas es van repetir, el pilot de FIAT va acabar molt satisfet del test que va completar en el ral·li català i afronta amb optimisme la recta final del campionat espanyol de terra.

El recorregut que va preparar l’Escuderia Mollerussa per a la 9a., edició de la seva prova, constava de dos especials, La Serra (8,31 kms.) i Pelagalls ( 9,39 kms.), que s’havien de completar tres vegades cadascuna. El traçat amb molta pols, tenia zones molt diferents per la qual cosa era un excel·lent escenari perquè Llovera-Rozada, poguessin recuperar el ritme sobre terra després de tres mesos sense competir en aquesta superfície.

Una vegada completat el Catalunya, Llovera i el seu equip no van dubtar a escollir la prova de Mollerussa per aconseguir la millor posta al punt del seu FIAT de cara a la part final de campionat, L’objectiu era i contínua sent afrontar les dues carreres de Cabanas en les millors condicions possibles per lluitar per una de les posicions punteres. Crec que a Mollerussa hem fet un bon treball, hem afinat el problema del gas i això ens servirà per centrar la nostra atenció a pilotar el més ràpid possible en les pistes gallegues. L’actuació de Llovera en la localitat lleidatana va ser tota una declaració d’intencions de cara als propers compromisos: Hem acabat en el podi final, encara que els problemes inicials ens van endarrerir massa i no vam poder seguir el ritme de Nani i Gomez. La nostra línia ascendent va quedar reflectida en la millora dels registres a cada pas per les especials. Sens dubte ha estat una jornada molt positiva en tots els sentits.

Classificació de l’1er Ral·li de terra Pla d’Urgell (9è Ral·li de Mollerussa).
1.-Roma-Muntada (C2 Proto) 38’44, 2.-Gomez-Izquierdo (Subaru Impreza)) a 0’34”, 3.-Llovera-Rozada (Fiat Grande Punto S2000) a 2’20”, 4.- Membrado-Vilamala (Mitsubishi Lancer Evo IX) a 2’35”, 5.-Nualart-Josep (Seat Ibiza 2.0) a 2’43”.

Una vegada completat el ral·li de Mollerussa, Albert Llovera va iniciar el seu desplaçament cap a Toledo on els propers dies 20 i 21 donarà un curs de conducció en condicions diverses per a conductors de mobilitat reduïda. El curs està organitzat per FIAT, a través del seu programa Autonomy, i es durà a terme en unes instal·lacions de l’Ajuntament de l’esmentada localitat ubicades a La Peralada.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF