Amalia Vinyes i Marc Carol, tàndem per el meeting d’Albacete.

Al circuit de La Torrecica d’Albacete, Amalia Vinyes i Marc Carol compartiran el volant del Seat Leon 08 de Baporo MotorSport en la quarta cita de la Copa d’Espanya de Resistència que es disputarà el pròxim cap de setmana (dies 20 i 21). L’absència a l’escenari manxec de Joan Vinyes, que el mateix dissabte disputarà el Ral·li d’Ourense, ha propiciat l’entrada de Marc Carol a la formació de l’equip andorrà.

Joan Vinyes està convençut que la seva absència passarà desapercebuda a la pista d’Albacete, Marc és un pilot jove que aquesta temporada està demostrant les seves excel·lents qualitats i coneix a la perfecció tant el circuit com el cotxe amb el que competim. Tot sortirà bé i espero que repeteixin el podi que vam aconseguir l’any passat. Cal esmentar que Marc Carol és l’actual líder de la classificació provisional de la Supercopa Seat León 2009, a més d’estar de manera habitual entre els millors del Campionat d’Espanya de GT’s, que disputa al volant d’un Ferrari 430 GT2.
Per la seva part Amalia té excel·lents records recents del circuit d’Albacete i està molt esperançada a repetir podi, És cert que en aquesta pista vaig aconseguir el meu primer podi en una prova a nivell nacional d’Espanya, això va succeir fa més o menys un any a la primera de les carreres disputades, en un final molt ajustat vaig aconseguir mantenir la tercera plaça. La jornada de dissabte serà una vegada més molt densa, intentarem mantenir la concentració des dels entrenaments privats per aconseguir la millor posta a punt... En fi veurem que passa.

Amalia comentava que la jornada de dissabte seria molt densa i no li falta raó. Des de les 10h00 fins a gairebé les 22h00, seran 12 hores en les quals sortiran a la pista en diverses ocasions per disputar les dues tandes d’entrenaments lliures, els cronometrats i per tancar el dia amb la disputa de la primera carrera a partir de les 20h25. L’activitat en el decurs del diumenge quedarà reduïda a la disputa de la segona carrera a partir de les 11h20.

Classificacions provisionals de la Copa d’Espanya de Resistència.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF